4. jaan 2007

paabulinnusuled

hirmus himu on endale 22-tolline laiekraanmonitor osta. avastasin, et mul arvuti suudab kõrgresolutsioonilisi filme näidata (teate küll, need kristallselged videod, mida te tehnikapoodides kõige kallimade LCD ja plasmatelerite ekraanidel jooksmas näete) ja küll siis oleks äge neid filme kodus vaadata. mis sest, et mul ühtegi sellist filmi endal pole.

kuid äkki on asi hoopis selles, et kõrgresolutsioonilise laiekraanmonitoriga liimib paremini naisi? "õu beib, lähme vaatame mu tehnika uusima sõna järgi sisustatud kodukinos mõne filmi". olen alati arvanud, et see on nõmeduse tipp, kui mehed oma autode, klotserite ja kingadega naisi liimivad. aga evolutsiooniline olelusvõitlus on halastamatu ja võibolla peaks siiski kaasa mängima?

usutavasti suudan selle ostu enda jaoks mingil muul moel ära ratsionaliseerida. "suurem monitor säästab rohkem silmi". "laiema ekraani peal mahub raamatuid ja dokumente paremini lugema". lõpuks kasutan asja niikuinii filmide vaatamiseks ja naisteliimimiseks - kaks asja, mille jaoks mul praegu tegelikult kõige vähem aega on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar