23. veebr 2007

teine sebimine (pille) - esimene külaskäik

pille tuli, pille oli ja pille läks. aga väga lahe oli. alguses ma ehmusin ära, ta oli näost punane nagu vähk. olevat just solaariumist tulnud. noh ööklubibeibede värk, katsume leppida kuidagi. aga edasi ta vaatas mu raamatuid ja vidinate kollektsioone, siis mängisime küünlavalgel kaarte ja mulisesime niisama. vahetus suhtlemises oli ta hoopis lõbus ja sõbralik ja sugugi mitte tuim ja loll, nagu msn'is temast mulje jäi. tal oli küll mingeid muid asju kokku lepitud ja pooleteise tunni pärast lasi ta juba jalga, aga eks see oligi selline esimene pinnasondeerimine tegelikult. normaalselt suhelnud me sisuliselt ju polnudki enne, sest msn ja ööklubi pole küll need kohad, kus inimesest sotti võiks saama hakata. mina igatahes jäin rahule ning kuigi midagi konkreetset me järgnevaks kokku ei leppinud, siis jutt jäi tal selline, et ta nüüd kodus vanaemaga harjutab hoolega kaardimängu ning järgmine kord teeb mulle juba pähe (sest seekord sai ta ise pika puuga). ja kuna selle "järgmise korra" võttis ta ise teemaks, siist põhimõtteliselt tundub isegi lootust olevat.

esimese sebimise nastja on mulle siin paar kirja saatnud, et kuidas mul läheb ja mis ma teen. ilmselt ta siiski ei ole kristlane, vaid tõmbas niisama korraks tagasi, sest tegelikult ma ju noomisin teda kah, et ta oli alguses liiga aktiivne.

kolmanda sebimise juliaga on suhe muutunud asjalikuks hoopis. ühesõnaga sõbralikuks, mingis mõttes ka usalduslikuks, kuid täiesti külgelöömisvabaks ning keemiat siin ei ole. no minu poolt polnud seda keemiat tegelikult vist kunagi eriti, tema poolt alguses siiski oli, aga nüüdseks - ma kasutan ta abi mingites asjades, millega ma ise hakkama ei saa, ta tundub mind heal meelel aitavat ja ma olen talle selle eest tänulik. aga sebimise kui sellise võib päevakorrast maha võtta.

ättitjuudiga tüdruk sünnipäevapeolt siiski saatis oma msn'i, lisasin ta endale nimekirja, aga pole isegi tsekkinud, kas ta ka onlines on olnud ja pole isegi olnud aega mõelnud, mida temaga pihta hakata. temale mõtlemine pakub igatahes pinget. sama asi valimisürituse tonksajatüdrukuga. peaks tema kontakti ka kuskilt välja uurima. ok, ta on mul isegi orkuti sõbralistis, kuid kahjuks alles järgmise nädala teisipäevast alates oleks aega sellega põhjalikumalt tegelema hakata.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

kuule sa oled ära kadunud. ja varsti ma enam ei viitsi klikata lootuses, et on midagi uut. niiet võta end kokku ja kirjuta. mõnus on lugeda.

 
eXTReMe Tracker