23. apr 2007

ja võetigi mind lõpuks ööklubis rajalt maha...

üleeile sattusin taas kluppi. pidin ju sinna mitte enam minema, aga sõber pidas sünnipäeva ja kuidas ma siis jätan läbi astumata.

vaevalt jõudsingi kohale jõuda ja leti juurde astuda, kui sõber ulatas joogi ning kui ümber pöörasin, siis selja taga seisvast seltskonnast üks tsikk seisab otse nina all ja naeratab. hakkasime mingit pulajuttu ajama ja ausõna isegi ei mäleta, mis teemal, aga kui see tema enda seltskond kuhugi uttu vajus ja tema nendega kaasa ei läinudki, siis tegin kiire järelduse, et ahaa, ma vist meeldin. seejärel ei läinudki kaua aega, kui juba tantsisime sealsamas leti ääres liibuskit ja hõõrusime ninasid vastastikku.

tavaliselt on mul halb komme selliste ilmselgelt huvitatute juurest alati varem või hiljem kiirelt jalga lasta ("ok, ma nüüd pean minema" või mingi muu misiganes vabandus), isegi kui tüdruk ise mulle meeldib. mingi psühholoogiline kompleks vist. ühtepidi miski nagu takistab asja järgmisele tasemele viia, teisest küljest kardan, et asja mitte edasiviies vajub kogu ettevõtmine upakile (tüdruk ju ootab) ja seega pean paremaks asi niisama pooleli jätta ja üldse minema tõmmata. paar korda tegin ka nüüd kergelt vehkat, aga mitte nii otsustavalt, kui tavaliselt. ilmselt mõjus minu huvile kasulikult ka see, et iga kord, kui ma veidi kaugemale olin läinud, vajus tsikile kohe mingi 2-3 meest korraga ligi, kes teda kordamööda ja üksteise võidu ära üritasid rääkida. siis ma muidugi purjetasin võidukalt nende vahelt läbi, võtsin tüdrukul ümbert kinni ning seejärel liibusime mõnuga teineteise vastu. seepeale kutid muidugi pahaselt pomisesid midagi stiilis "mida kuradit, me siin räägime ilusti tüdrukuga ja siis tuleb mingi tüüp ja vajub talle kaela". et aga tüdruk ilmselgelt sama aktiivselt liibus nagu minagi, siis ei jäänud neil muud üle, kui käed pahaselt taskusse suruda ja kulm kipras minema loivata. oi rõõmu-võidurõõmu:) mis muidugi ei tähendanud, et järgmine sats jälle platsis poleks olnud, kui ma jälle veidi kaugemal oli, siis aga kordus kõik taas. ausalt polnudki enne näinud, kuidas ühte tüdrukut sellises koguses ja sedavõrd paanilist siukse karja poolt ära üritatakse rääkida, samas ma sellesse klubisse harva satun ja võibolla seal ongi nii kombeks.

samal ajal hakkas pidu juba otsi kokku tõmbama ja nii läksimegi mõlemad garderoobi, et seal riideid selga ajada ja oma seltskondasid järele oodata. niisiis istume ja ootame seal. tsikk on äksi täis ja räägib aktiivselt, mina aga olen juba suht unine ja annan üpriski hajameelseid vastuseid. tsikk jutustab, et tegelikult on ta haige ja haiguslehel sootuks. "ahah". et kuigi ta peaks tööl olema, siis on tal veel nädal aega haiguslehte jäänud. "ahaa". et tegelikult on ta ikka nii haige, et tal oleks lausa põetajat tarvis. "ahsoo". et äkki ma kojuminemise asemel tulen näiteks hoopis põetan teda?

"??"

püha müristus, järsku jõudis mulle kohale, et mind ju täesti konkreetselt sebitakse. ilmselt nähes, et mu aju on kinni jooksnud, otsustas tüdruk asja lõplikult paika panna: "mul pole praegu kedagi kodus". olin endast ilmselt selleks momendiks juba niigi lollaka mulje jätnud, nii et seda viimast ei lasknud ma endale enam kaks korda öelda.

***

epiloogiks. ühest küljest on ärasebituks saamine muidugi lahe egolaks, aga teisalt ma ei kujuta ette, millal ma taolise jätkuva passiivse tuhajuhanluse juures ise lõpuks mingi ärasebimiseni jõuan. ometigi võiks ikka niipidi olla, et mees sebib naist, mitte vastupidi (nagu mul pidevalt). peab ennast ikka kuidagi tõsisemalt käsile võtma.

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oot, mis edasi sai siis? Läksite tema juurde, riided seljast ning räme kepp?

Jànus Robert ütles ...

Palun muuda oma blogi nimi kohe ära. Naistesebitav...

naistesebija ütles ...

edasi sai see, et mõnda aega tegime nägu, nagu olekski ma niisama tema poole ööbima läinud. aga lõpuks päädis asi loomulikult ikkagi seksiga.

Anonüümne ütles ...

Oh sind vallatut küll!

Sa selle ättitjuudiga tüdrukuga pole rohkem trehvanud? Isiklikult meeldivad ka sellised raskeskesti ligipääsetavad (mitte, et murdja oleks või vahetaks nagu sokke).

Paar kuud tagasi sai üks lühike kirjavahetus peetud (internetis, muidugi). Vahepeal oli vaikus ja üks kohtumine "klubis" (tema tuli ligi ja tutvustas end), veel paar kirja ning jälle vaikus pikalt. Ning kolm nädalat tagasi võtsin kätte ja kirjutasin uue kirja (teadsin temast nii ühtteist ja tundus selline intrigeeriv). Ning nüüd on messengeris kenasti ja suhtleme. Lõbus, ilus ja üldse asjalik tüdruk. Viis korda oleme trehvamisi linnas kokku saanud, korra öösel jalutamas (oi kui raskelt selle ettepaneku tegemine läks) ning ühel peol teadlikult koos käinud (see tuli kergemini juba - seda enam, et seal oli ühiseid tuttavaid). Sujub.

(ma niisama jagasin oma väikest kogemust. tundus kuidagi kohane. võib-olla ka mitte.)

Ja sebijale jaksu! Muidugi, kaua ta ikka sebib. Lõpuks saab sebitud ja kaob mõte sebimist jätkata.

Jànus Robert ütles ...

Anonüümne, respect. Selline värk mulle meeldib kaa.

Jànus Robert ütles ...

Aga mis edasi sai, Sebija?

Anonüümne ütles ...

veel edasi? elame eri linnades, pealegi tema sebis mind, ega mul nii väga suurt huvi olnudki:) tundub nii, et läheb üheöösuhte alla kirja. asi, mida ma tegelikult väga ei poolda, sest kui pole pikemast suhtlemisest huvitatud, siis pole ka üheöisel suhtlemisel minu meelest eriti mõtet, aga noh näed kukkus sedasi välja. võeti rajalt maha noh:)

Jànus Robert ütles ...

Tänan ülevaate eest. Võeti maha rajalt -- No tegijal juhtub :)

Jànus Robert ütles ...

Hallooo, R ja L möödas. Any progress in sebimine?

Anonüümne ütles ...

külmetusega kodus. ei mingit sebimist.

Jànus Robert ütles ...

Kas haigusperioodin mingit uut head raamatut pihku ei sattunud?

Jànus Robert ütles ...

HALLOOO, kas ikka veel haige???

Anonüümne ütles ...

nüüd paar päeva terve juba. täna tahab üks tütarlaps minuga tuttavaks saada. lobisesin temaga üleeile niisama msn'is ja siis helistasin kah, aga kõne lõpus ta küsis, et kas oleks võimalik minuga päriselt kokku saada. mis oli üllatav, sest pildi peal on ta küll täitsa beib ja noormeeste-puudust ilmselt pole. aga mingite ehku-asjade kohta ma ei hakka sissekandeid tegema, sest sellised pimekohtingud on mul varemgi mitte-millegagi lõppenud (nagu siin mõnest jaanuari sissekandest näiteks võib lugeda:).

Anonüümne ütles ...

ja juba ta lükkaski asja edasi pühapäeva peale, mina aga olen laupäevast alates umbes nädala jagu kinni.

Jànus Robert ütles ...

Jõudu, kahju siis et 2 nädalat ei tule miskit?

Anonüümne ütles ...

Kuule, Sebija, mis juhtunud on? Sebiti ära või? Elus?

Minu sebimine on juba vaikselt suhteks kasvamas, näiteks. Mis sul ette näidata on?

 
eXTReMe Tracker