11. apr 2007

seksimagnetina ööklubis

olen siin muude asjade kallal munenud, aga vahepeal tuli geniaalne mõte, et äkki saab naisi hoopis ööklubist. käisingi siis vahepeal terve nädala ainult ööklubides. vahepeal läks asi isegi liiale, kolmes klubis ühe öö jooksul käia pole ikka mõtet. päevaplaani lõi ka täiesti sassi, sest kui ikka neljast-viiest alles magama saab, siis enne kahteteist ennast naljalt lahti ei kanguta.

aga millised olid siis kogemused? eeh.. einoh, itsitavaid plikasid oli kõik kohad täis, aga kohe kui keegi oli sõbralikum ja ka mulle meeldis, siis... tuli välja, et ta oli lihtsalt veidi võtune. alguses langes mulle kaela, pärast langes kellelegi teisele ja ega minagi tal esimene kaelalangetav ilmselt olnud. no thanks.

tantsupõrandal oli ka päris omapärane. mina vehkida ja rabelda ei viitsi, vahtisin niisama seal käed taskus keset põrandat, kuda igasugu kutid igasugu tsikkidele külje alla ujusid ja mingeid totraid tantsuliigutusi tehes järjest ligemale liibuda üritasid. samas ega mulgi seal kaua rahus seista lastud. aeg-ajalt ujus külje alla mingi järjekordne tsikk, kes alguses "kogemata" minu vastu põrkus, siis järjest rohkem, kuni varsti oli asi suht ilmselge nühkimine. alguses nühiti peamiselt selga ja taguotsa, aga kui tsikk ennast ümber pööras, siis tehti minu jalast stripibaari post ja hakati oma jalgavahega mööda seda üles-alla sõitma. varsti pöörati jälle selg, siis võeti mu käed ja pandi endale rindade peale... kas ma ikka mainisin, et tegemist oli minu jaoks täiesti tundmatute isikutega? einoh, ilmselt on lahe täitsa lambist võõraste naiste rindu katsuda, aga ikkagi, suht ootamatu. varem või hiljem trügiti ka juba nina alla stiilis "natuke veel ja nüüd me suudleme" ja eks sellisest ootamatust huvist saab ka väikese egolaksu, paraku sedavõrd valimatute nühkijate ja suudlejatega ei tekkinud erilist tahtmist lähemalt tutvuda. järgmistel klubikordadel selgus, et need ongi sellised casanova-stiilis tsikid, kes igal õhtul ise poisse landivad.

mingitel asjaoludel jõudsin ühel korral siiski ühe kena tütarlapse, tema sõbranna ja sõbranna ühe-õhtu-kutiga minu poole aftekale. alguses libistasime veidi shampat, kuid peagi jagunesime paaridesse. mina ja mu kaaslane näitasime keelegümnastikas eeskuju, sõbranna ja tema kutt järgnesid ka omavahel peagi ning varsti tuli teemaks, et "kustutame tuled ja otsime tekid" ning edasist võib ilmselt kirjeldada sõnapaariga "heavy petting". aga tutvumine kui selline jäi jällegi totaalselt ära ja ausalt öeldes pole mul senini aimu, mis inimene see üldse oli, kellega me seal teki all vastastikuseid uurimusretki korraldasime. kontakte muidugi vahetasime, aga mingit eriti aktiivset suhtlemist pole sellele järgnenud. no kui ma torkima hakkan, siis võibolla tuleb veel, aga pole eriti torkinud kah.

selle tuuritamise veidi mõistlikum lahendus oli see, et pärast ühte või teist klubitiiru oli järgmisel päeval postkastis kiri ühelt või teiselt tüdrukult stiilis "mm sa vaatasid nii magusa näoga" või "hei, tundsid mu ära?". ei mina tea, kust või kuidas nad mu postkasti üles leidsid - kindel on see, et mina neid seal ei näinud ja nendega isegi ainsatki sõna ei vahetanud - aga peab tunnistama, et selline veidi viisakam ja ettevaatlikum lähenemine tundub mulle sutsu meeldivam kui see "katsu mu rindu samal ajal kui ma sulle keele kurku lükkan".

üldiselt aga viskas ööklubidest ikka totaalse kopa ette küll. tüdrukud on ju toredad, aga nad on kas vintis - ja mulle ei meeldi kellegi seisundit ära kasutada, et talle keelt kurku suruma või teda kuskile lohistama hakata - või riputavad nad ennast niisama kõigile valimatult kaela, mida ma ei saa neile pahaks panna, samas tunneksin ise ennast odavalt, kui samasse ritta astuksin. eks ma muidugi lähen vahest veel kluppi, aga et sealt mõnda mõnusat ja huvitavat kaaslast leida, selle võib ilmselt ära unustada.

see seksimagneti pealkiri on ka kergelt iroonilisena mõeldud. takkajärgi mõeldes tuli teoorias seksi ju lausa uksest ja aknast - riputi, nühiti, itsitati ja saadeti veel päev hiljemgi kirjakesi. praktikas aga - mitte essugi. ma olen vist ikka ilge pipar.

peaks järgmiseks hoopis raamatukogus lantimist proovima. kuulu järgi pidavat seal päris hästi näkkama. võibolla on see linnalegend, aga mine tea.

2 kommentaari:

Jànus Robert ütles ...

Mis klubudes Sa käisid? Ja millistes need kõige kiimasemad tshikid olid?

naistesebija ütles ...

no kui selliselt läheneda, siis nn kiimaseid tüdrukuid on kõige rohkem nendel "naistele sissepääs tasuta" õhtutel sõltumata klubist.

 
eXTReMe Tracker