17. apr 2007

kuidas eestis 1000 naisega seksida, 3. osa

jätkan ülevaadet Paul Tuhkru raamatust, kus ta kirjeldab, mil moel ta eesti tingimustes pea 1000 naisega seksis. raamatu põhjal tundub, et peamiselt ujus ta ligi kuskil välitingumustes (tavaliselt pargis pingi peal) istuvatele üksikutele tütarlastele. nukrama näoilme puhul uuris kohe, miks tütarlaps kurb ja tavaliselt selgus, et tegemist on sissesõitnuga / kodunt väljavisatuga / lastekodust vabanenuga või muu taolise kerges kodutuses vaevleva isendiga, kellele siis kohe kärmelt "lähme minu poole, mul on kena korter, võid seal puhata (jne)" pakkumise tegi. see raamatust ei selgu, kui suures osas tema taolised pakkumised äraütlemiste osaks said, aga see vast polegi oluline, sest nagu näha, kogunes ka nõustuvaid vastuseid tema päevade (ning ööde) sisustamiseks täiesti tõhusas koguses.

alternatiivselt teeskles ise kurba. "kas tohin teie kõrvale istuda? tahaksin teiega natuke rääkida. äkki saate mu kurba meelt lohutada" jne, sealt siis jõuti jälle ringiga peagi "lähme minu poole, see on 10 minuti bussisõidu kaugusel" jutuni. siin väike loetelu peamistest seebitamis-suundadest:

  • suitsu mul pole, aga kodus on mul natuke tagavaraks, saaksin teile seal pakkuda (juhul kui suitsu küsiti)
  • lähme minu poole, mul on ilus korter siinsamas lähedal, 10 minuti bussi- või autosõidu kaugusel (juhul, kui selgus, et tütarlapsel pole parasjagu kiire ega midagi eriti teha)
  • lähem minu poole, seal saab sooja (juhul, kui tütarlapsel on külm või ilm kisub jahedaks)
  • võid minu pool keha kinnitada (juhul kui selgus, et tütarlapsel on kõht tühi)
  • saad korteris puhata, võid sinna natukeseks peatuma jääda kui soovid (juhul kui selgus, et tütarlapsel polnud kuskil ööbida)
  • elan üksinda, naist ja lapsi pole, sest lapsi ma kahjuks ei saa (st rasedaksjäämist pole karta)
  • lähme randa / päevitama (kui on ilus suvine ilm. päevitamine toimub loomulikult mingis eraldatud kohas ja alasti)
  • olen täiesti ohutu (st haigusi ei ole)
  • olen päris kogenud, võiksin teile nii mõndagi pakkuda (kui jutt juba seksile läks)

tüdrukud pole ka muidugi lollid ja eks paljudki neist nägid, et silmapiiril on seks terendamas ning kesse ikka tahab niimoodi kohe hoobilt võõra vanamehega seksima minna. sellistel puhkudel rõhus autor alati oma toredusele ja ohutusele ning iseäranis hästi paistis töötavat see “mina lapsi ei saa” trump, mispeale isegi alguses vastupunnivad tütarlapsed jäid igasugu asjadega peagi nõusse. teisalt on vist ka loogiline, et rohkem kui miski muu, hoiab inimesi seksimast tagasi rasestumis- ja haigushirm. ausalt öeldes seksiks vist isegi oluliselt vabamalt, kui poleks haiguste ja lapsesaamise ohtu. vist?

juhin tähelepanu, et autor alati pingsalt teietas tütarlapsi. ilmselt oli selline viisakas formaalsus tol ajal ka kombeks, kuid iseäranis kulus see marjaks ära, et saaks esimesel võimalusel kohe tütarlapsega sinasõprust jooma hakata (“nii imelik on teietada, joome parem sinasõprust”), mida pidi mingi minule tundmatu (vene?) kombe kohaselt pärast pitside tühjendamist alati musiga kinnitama… ja loomulikult läks selline musi tihtipeale üle pikemaks suudlemiseks, sealt edasi juba käte riiete alla ajamiseks, lahtiriietumiseks ja edasi kujutate juba ise ette.

järgmises osas võtan vaatluse alla, kuidas ta kaasatulnud tütarlapsed lõplikult pehmeks rääkis, nii et asi suht sujuvalt seksi peale üle läks.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ee..rohkem kui miski muu, hoiab naisi tagasi hirm haiguste jms ees?
pigem see tõik, et mingi vanamees kusagil pargis tuleb oma "miks Te nõnda kurb olete, Lilleke?"-jutuga.
nalja teed või? loodan küll.
pole ise raamatut lugenud, kuid tundub, et autori näol on tegu tõsiselt väärastunud inimesega. heidikuid võrgutada balti jaamas. brr.

Anonüümne ütles ...

Kommionu stiil on see pargipingitehnika. Aga sinasõpruse joomist musidega on ka minu peal katsetatud. Üsna kiiresti läks suudlusteks üle ja nii edasi. Eks atmosfäär ka loeb muidugi.

 
eXTReMe Tracker