24. juuli 2007

kas oled kunagi saanud või andnud kaastundekeppi?

postitus elsa blogis pani mind mõtlema kaastundeseksi ehk haletsuskepi teemal. meeldetuletuseks siis nõndapalju, et kaastundekepp on see, kui kellegagi seksitakse üksnes suurest haletsusest. näiteks kui keegi sind ikka hirmsasti tahab ja sina tegelikult teda ei taha, aga no kahju on temast lihtsalt. või siis kui keegi lihtsalt mitte kuskilt ei saa ja ülimal kombel kurb on - tahaks ju rõõmu teha kaasinimesele.

kas olen ise andnud? võimalik. ükskord üks abielunaine moosis ja jootis ning jootis ja moosis mind seni, kuni ta lopsakad tissid hakkasid juba päris põnevad tunduma. lõpuks suutiski ta mu sinnamaale viia, et olin nõus temaga seksima kasvõi selleks, et neid tisse korra näha.

takkajärgi mõeldes oli see muidugi täielik mõttetus. saatsin talle juba järgmine päev sms'i, milles palusin toimunust mitte kellelegi rääkida ning teha nägu, et meie vahel midagi ei juhtunud. mispeale helistas mulle tema maruvihane abikaasa ning päris aru, et mis kuradi sms'i ma ta naise mobiili peale olen saatnud. kokutasin seepeale vastuseks, et palusin ta naisel selles mõttes nägu teha, et midagi pole juhtunud, kuna midagi ei juhtunudki, aga mõni võib arvata, et midagi juhtus, kuigi tegelikult ei juhtunud ju midagi ja seetõttu tuleb vastavalt mittejuhtunule teha ka nägu, et midagi ei juhtunud. jäi vist uskuma... huh napikas.

seda muidugi ei julge ilmselt kellegi ego endale tunnistada, et ta kaastundeseksi SAANUD on. no see pole ju lihtsalt võimalik. kui keegi meiega lõpuks seksima hakkab, siis ikka ja alati ainult seetõttu, et ta meie vastupandamatu sarmi ning seksikuse ees lõpuks lootusetult murdub. ja see, et meie kõnedele või kirjadele pärast ei vastata - no igast tõpraid liigub maailmas ringi.

kas oleksin nõus veel kunagi kaastundeseksi andma? no mine tea. kui on lootust, et sellest mingeid olulisi negatiivseid tagajärgi ei teki (haletsetava hilisem külgekleepumine, vihase abikaasa poolt pandud autopomm, ootamatult sigitunud kolmikutele järgmise 18 aasta jooksul alimentide maksmine), siis miks ka mitte.

kas oleksin kunagi nõus kaastundeseksi saama? oi, ja kuidas veel! andke ainult!:)

vastavalt teemale moodustasin lehe paremale servale ka küsitluse, mis on aktiivne kuni 31. juulini ning kuhu kutsun kõiki lahkelt oma vastusevarianti valima. siiasamasse kommentaaridesse võib aga igaüks oma haletsusseksi saamise või andmise loo ka täpsemalt üles tähendada:)

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

päris hea nelli teataja siin

Anonüümne ütles ...

pole saanud ega andnud, aga asjad paistavad eriti saamise suunas minevat (mõned paaritunnised kaastundesuudlused on juba kirjas).
ja tegelikult on ka andmise oht kergelt silmapiiril.

marika ütles ...

suudlused oojaaa. neid on haletsusest hulgim antud. aga seksi ei teagi kas olen.. mul on olnud pigem sellist pärast lahkuminekut mõlemapoolne haletsus-seks.
üsna mannetu, tõesti. naljakas, et isegi kui inimesed tajuvad seda, lasevad ikka endaga nii teha.

Anonüümne ütles ...

Kui nii võtta, siis minu mees ainult kaastundekeppi annabki :D Ühele armukesele, sest nümfomaan on kogu aeg nälgas; teisele, sest too oleks muidu üksi ja õnnetu; ja mulle, sest ma muid ei taha.

Anonüümne ütles ...

Viimasele: Kust otsast ta sinu mees siis on? Pigem ikka eikellegi mees.

Aga see lahkuminekule järgnev seks polegi nii hull kui ma arvasin.

Vali Dool ütles ...

Kui väsinud mees joomapeolt hommikul haisvana ning punaste silmadega koju tuleb, siis kuri naine ootab teda malakaga uksel, aga hea naine pakub suppi ja kui meed dušši alt tuleb, siis vahel õnnestub ju ka seksi saada. Ooo kuidas see pohmakat leevendab! Nutta tahaks. Aga ma ei usu, et see ühelegi naisele elu igatsetuim seks oleks. Kui see pole kaastunne, siis mis see on?

Miisu ütles ...

Hmm.. seda nad nimetavad siis halastusseksiks...
On ennegi ju teemasid kus arutatakse seda asja, aga ei pea lugu. Kui läbi siis läbi siis juba uus ja parem, mitte hale vana.

 
eXTReMe Tracker