23. juuli 2007

kuidas seksunenägu tegelikkuseks sai

istusin mõned päevad tagasi kodus ja üks mu naissoost msn'i-vestluskaaslasi viskas akna lahti, et kas ma tahtvat tema seltskonnaga ühineda, seltskond teeb mõned öised sõidud ja tsekib niisama ringi. oli parasjagu õhtune jõudeperiood, seega otsustasin, et miks ka mitte.

seltskond ise oli järgmine: vestluskaaslane ise autoroolis, tema mingi vaikne sinisilmne brünett sõbrants kõrvalistmel ja mina koos kahe nende tuttava kutiga tagaistmel. mõnetunnise tiirutamise tagajärjel jõudsime ühte linnaservalisse ühiskorterisse, tundus olevat selle vaikse sõbrantsi püsipeatuspaik. lisaks temale pidavat seal veel mingi krempel rahvast elama, keda aga seoses suvega kohal ei olnud, seega otsustasime oma viieliikmelise seltskonnaga kogu korteri hõivata ning pärast mõnigast lobisemist külili keerata. ühes toas pisike voodi, teises toas suur. kuna kutid olid juba suht konditsioonis, siis pukseerisin nad mõlemad sinna teise toa pisikese voodi peale, et siis ise koos kahe tüdrukuga suurt voodit jagama jääda.

pärast konkurentide edukat kõrvaldamist hõõrusin mõttes juba käsi ja teatasin tüdrukutele bravuurikalt "mina heidan keskele, siis saan teid mõlemaid öösel kordamööda kaissu võtta!". seepeale teatas vestluskaaslane, et TEDA ma küll kaissu ei võta ning pööras voodi vasakus servas selja. ahsoo. seepeale heitis ka tema vaikne sõbrants kiirelt voodis keskmisele kohale. no täielik dünamo. kebisin siis saba jalgevahel voodi paremasse serva.

aga etskae - vaikne sõbrants sätib ennast magama nägu MINU poole? ai see on hea märk. õhtu jooksul mul temaga mingit värki küll ei olnud ja üldse suhtlesin pigem kõigi ülejäänutega hoopis, sest ta pigem oli selline vaikne ja omaette, aga no asi seegi, et ta magamise ajal minu poole ennast pöörab. väga pikalt selle üle siiski aru pidada ei jõudnud, sest uni tuli ja murdis üpris kiirelt.

hommik. ärkan unesegasena. vaikne sõbrants magab jätkuvalt nägu minu poole. lahe. jään uuesti magama ja unes näen, kuidas ta mulle lähemale nihkub ja külje alla poeb. ot, äkki see on päriselt? ärkan. deem, see oli ikkagi unes ainult. uinun taas - jälle nihkub lähemale ja meil kisub juba amelemiseks. ärkan - ei midagi. neetud küll, kuidas mõned unenäod võivad reaalsed tunduda.

vahepeal ärkab vestluskaaslane voodi teises servas ja räägib, mida ta unes nägi. ilmselt jagab ta siiski kiirelt ära, et tänulikku kuulajaskonda napib, sest mõne aja pärast lahkub ta nii voodist, toast kui ka kogu korterist. oli vist mingi tööleminemise teema. "sobib!", hõõrun ma mõttes jälle käsi, sest nüüd jäin sõbrantsiga kahekesi. aga taas jääb rõõm üürikeseks, sest hetk hiljem tõuseb ka see vaikne sõbranna ja peagi kostab vannitoast dushipladinat. purki, niipalju siis sellest.

ärkan selle peale, kui vaikne sõbrants uuesti tuppa tulev - juuksed märjad, aga üleriided kõik seljas juba - ning heidab selili samasse kohta, kus ta ennegi magas, voodi keskele minu kõrvale. mida ta siin teeb? tuli korraks puhkama või? aga temast õhkuv dushivärskus ei lase pikalt juurelda, its now or never, its do or die - ja mina kui "magaja" sirutan "läbi une" oma käe ja võtan tal käest kinni. sest mina ju magan, mind ei saa milleski süüdistada ja magajale on igasugu lollused lubatud:)

ootan reaktsiooni. reaktsiooni pole. hea. ega midagi, järgmine liigutus - nihkun lähemale. tema - keerab ennast külili näoga minu poole. whoa! mina - poen vastu teda. tema - sätib ennast samuti lähemale. einoh! taolise sättimise tulemusena oleme peagi ümber üksteise põimunud, aga veel veidi niheledes satuvad soodsatele positsioonidele ka huuled ja niisama-kallistamisest saab täiega-suudlemine.

iseenesest ju täitsa lambikas. pold meil mingit eelnevat suhtlustki ega midagi. aga püherdasime seal mõlemad suures voodis mõnuga edasi-tagasi, tema dushivärske ja täisriietes, mina unesoe ja pärispaljas. rääkisin talle ka sellest, kuidas ma meid juba unes amelemas olin näinud, kuigi selle vahega, et unes nihkus tema mulle külje alla ja päriselt nihkusin mina talle külje alla. ta küsis, et kas mul ongi kombeks taolisi prohvetlikke unenägusid näha - oh oleks vaid nii:)

paraku ei andnud püüded tedagi tüütutest riietest vabastada erilisi tulemusi, sest olevat mingi "ma pean kohe tööle minema" ja "ma pean kell see ja see tööle jõudma". no neetud noh, aga vähemalt ots on lahti tehtud ja vahetasime ka numbreid, et edaspidi juba ilma ühise sõbranna vahenduseta suhelda.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

juju : )

Anonüümne ütles ...

Sul alati pealkirjad paljutõotavad aga juttu lugedes tekib mõte et: "Mhh!?" Aga muidu way to go boy!

 
eXTReMe Tracker