28. juuli 2007

kummalised suudluskatsed häbeliku modelliga

paar päeva pärast pargis päikeselaikude püüdmist võtsin mulle ebatüüpiliselt ise häbeliku modelli msn'is ette. et mis teeb. luges mu raamatu läbi, nüüd igavleb. küsis vastu, et mis mina teen. tegin just ühe töö valmis ja mõtlesin, et vaataks miskit filmi. a et ta tulgu kah. ning võtku raamat ka kaasa. tema küsib, et mis kell ja sellega oli asi otsustatud. eriti lihtne:)

filmivaatamise ajal poen külje alla ja võtan käest kinni, tema aga puhiseb ja niheleb nagu pargiski. pärast filmi istume voodi peal rätsepaistes vastakuti ja kallistamine, aga nüüd ma olen juba suht otsustanud - see lihtsalt poleks normaalne kui me ei suudleks. esimesed minutid kuluvad täpselt sama stsenaariumi järgi nagu viimati pargis - kohe kui mu huuled vähegi tema omadele lähenevad, siis ta pöörab pead, vaatab maha, vaatab lakke, puhiseb, niheleb, niutsub ja naeratab kohmetult. täitsa müstika. küsin, et kas tal mingi asi? jah, tal on mingi asi. aga mis asi? ei, ta ei saa mulle öelda, mis asi tal on. peast käivad läbi igasugused stsenaariumid, et mis tal viga võib olla - pakun need ka välja, aga ei, need pole need. kuigi jah, seda boyfriendi-asja unustasin küsida, samas pole ka väga näha olnud, et boyfriendi olemasolu kedagi eriti takistanud oleks.

lõpuks tuli pähe küsimus, et äkki ta polegi kedagi enne suudelnud? eeei olevat ka selles asi. no aga milles? tüdruk küsib, et kas ma tõesti tahan teada. jah muidugi. "aga miks?". "et sind paremini mõista". "aga miks sa mind paremini mõista tahad?". "sest sa meeldid mulle". "noh, sa meeldid mulle kah", naeratab ta oma häbelikku naeratust. no seda on tore kuulda, aga ega ma teada ikka ei saanud, et milles siis asi.

veel mõned minutid minupoolset manööverdamist tema näo läheduses ja temapoolset peaga pöörlemist, kuni ühel hetkel ta suudleb mind ise - korraks! ja siis pöörab jälle kõrvale. einoh, asi seegi, kuigi minu kogemuses kui juba suudlema hakatakse, siis ka suudlema jäädaksegi. nn "barjäär" on ju ületatud, seega ei tohiks enam probleemi olla, aga võta näpust. jälle minut minupoolset manöövardamist ja peagi kordub kõik - ta suudleb mind korraks ise ja siis pöörab pea ära ja paneb mulle õlale. no mis? nii kordub see veel neli-viis korda ja siis otsutab ta, et tal on aeg koju minema hakata.

ukse peal teeme veel korra sama teatri läbi. mina manööverdan edutult, kuniks mingil ootamatul hetkel annab ta mulle ise ühe kiirsuudluse - ja läinud ta ongi. ülimalt kummaline.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et ta on süütu ja kardab kaugemale minna. Ja arvab, et kui suudlemiseks läheb siis sa eeldad, et ta peaks lõpuni minema, aga selles, kas ta seda teha tahab ta veel kindel ei ole.
Ole humanist ja jäta ta rahule, muidu murrad noore tütarlapse südame ja rikud mõneks ajaks ta elu.
Sebi mingeid halvemaid tüdrukuid. Tõsiseid kavatsusui sul niikuinii pole.

Anonüümne ütles ...

no mingit lõpuniminemist ma küll kelleltki ei oota, aga jah, tema seda muidugi ei tea. kui ta tõesti süütu on, siis on küll pekkis, hakkas teine mulle juba meeldima:(

Anonüümne ütles ...

kas siis süütud on halvemad ;)

Anonüümne ütles ...

süütutega on vastutus suurem ja asi palju tõsisem. see pole naljaasi, kellegi esimene kord on ikkagi tema esimene kord, seda saab tal olla ainult üks ning see peab olema siis nii õige kui võimalik. mitte et ma ennast sellisest situatsioonist suisa välistaks, aga see nõuab ikka oluliselt põhjalikumat kaalumist siis.

Mariliis ütles ...

Oijumalukene, kus nüüd süütust ültähtsustatakse. Kui teada tahate, siis mingeid "õigeid" siin maailmas olemas polegi ja kui kõik "õigeid" ootama jääks, siis oleks kõik süütud.

Aga head muinasjuttu teile :)

Anonüümne ütles ...

Aga seleta siis, Punapea, naisena, miks noor daam nii käitub? On sul mingeid muid selgitusi?

Milana ütles ...

Mina arvan, et õiged on olemas. Selge see, et armasts ja kooselu on töö, aga ma usun, et on olemas inimese, kes sobivad paremini ehk on õigemad.

Anonüümne ütles ...

tere blogistaja. siin hääletaja nr 113, kes ei oma kaastundekepiga kontakti ei andja ega saaja poole pealt. kaastundest võib teed ja küpsist pakkuda:) igatahes, analüüsisin sind loetu põhjal veidi, omad teatavat sisu ja potentsiaali, aga kaldud ka tugevalt triviaalsusesse. pluss omad mõttelisel tasandil igavaid kontakte naisterahvastega. täpsustan - siinkohal ei ole tegu sebimisega. aga tahaksin sind kirjasõbraks, et su kolba sisu uurida ja miks mitte ka enda oma näidata. unusta msn, rate, orkut, kontakt on: habelik.inime@mail.ee ja kui läbi loed, võiksid kommentaari kustutada.

Mariliis ütles ...

Lõvilõrr, mina tõesti ei tea, miks noor daam niimoodi käitub :) Kui ta ütleb, et ei saa, miskit on häda, ju siis ongi miskit häda ja tulebki uurida. Igasuguseid leidub ju. Sebija peab ise välja uurima, mis see saladuslik probleem on.

Mis puutub sinu väitesse, et arvab, et suudlemisega kaasneb täiesti kindlasti ka seks, siis no ole mõistlik, ega nii taevast alla sadanud pole isegi süütud tüdrukud.

Anonüümne ütles ...

Praeguse tüdrukuga oli alguses sama kamm. Klapp hea, lõbus olla, kuid niipea kui tuli aidaakallistus (või lihtsalt klekallistamekallistus) ning teda suudelda üritasin, siis ta ei osanud kohe üldse. Barjääri polnud. Igast oma liigutusest andsin verbaalselt teada ning kui tuli roheline tuli, siis ka selle täide viisin. Ühesõnaga, süütu. Lihtsalt polnud midagi sellist varem teinud. Ja nii me siis harjutasime ja harjustasime ning peale paari päeva sai temast täielik killer. Lõpuni jõudmisega läks aega, kuid sai sellegagi hakkama ning esimese korra kohta veel eriti hästi.

Süütust ei tasu alatähtsustada. Minu esimene kord oli kanepiuimas ja ma ei ole mitte uhke selle üle. Soovinuks ilusamat (lindude ja võilillepärgadega). Aga, well, kuradi hea oli siiski : D

Vaikselt hakkab mind huvitama Sebija tegelik isiksus. Tunnistan ausalt üles, et olen tekstidest nuppe välja korjanud ning üritan nendest mingit pilti kokku panna. Otseloomulikult on Sebija asju moonutanud, kuid mingisuguse profiili saab valmis küll. Oh, andestage for god sakes! Perv tunne tuli.

Anonüümne ütles ...

Äkki ta lihtsalt suutis blogi ja näo kokku viia, eh?
Ma küll kedagi sinusugust eriti enda ligidusse ja hiljem blogima jooksma ei tahaks.

Anonüümne ütles ...

kuniks inimesed pole reaalselt tuvastatavad, ei näe ma siin midagi halba.

kuna konkreetsel juhul oli tal see salapärane "takistav asjaolu" olemas juba enne, kui ma teda siin poole sõnagagi mainisin, siis ei saanud "takistav asjaolu" olla mingilgi moel seotud ülemises kommentaaris pakutuga.

 
eXTReMe Tracker