12. juuli 2007

ööpimeduses telgiseinu väristamas

suvi on täis suvepäevi ja suvepäevad on ju lahedad, nii et kui mind nädalavahetuseks ühtedele suvepäevadele kutsuti, haarasin kohe võimalusest kinni. tegelikult polnuks mul sinna üldse mingit asja tohtinud olla, sest see oli suht kinnine üritus, aga käisin seal juba eelmiselgi aastal kontvõõrana kohal ning sedapuhku oli kutsujaks tütarlaps, kellega me seal eelmine aasta niisama samas seltskonnas viibisime.

ega meil mingit värki iseenesest polnud ei tookord ega ka vahepeal, aga nüüd mõni nädal enne neid suvepäevi saatis ta mulle maili, et kas ma tulen ja et ma võiks tulla. no loomulikult! pealegi mäletasin aasta tagusest ajast, et ta meeldis mulle. selline armas ja vaikne, sutsu pisem brünett, tedretähniline ja sini-sinisilmaline.

sinnasõitmiseks oli ette nähtud mingi ühisbuss ning bussi jõudes sättisin ennast potsti otse tema kõrvale istuma. kuna me eriti tuttavad ikkagi ei olnud, siis oli bussisõit hea võimalus lobiseda ja rääkida, mis vahepealse aasta jooksul tehtud ja mis lähemal ajal plaanis. muuhulgas oli mul ka hea võimalus viidata tema kaasataritud magamiskotile ja telgile ning küsida, et mitu inimest tal sinna planeeritud on. planeeritud olevat veel kolm sõbrannat peale tema ("ahsoo, siis ma ei mahu"), aga et kõigepealt hüppas ära üks, siis teine ja siis kolmaksi, ja nüüd ta ongi sootuks üksi sinna suvepäeavadele teel ning mina olen tal praktiliselt ainuke tuttav kogu seltskonnas.

kuna mul endal on selline filosoofia, et kõikvõimalikke magamistarbeid mina mingitele suvepäevadele kaasa ei tari, siis sobis see jutt mulle eriti hästi. kuidagi kuskil saab ikka magada ja nüüd terendas lausa ekstra-soodus võimalus teha seda koos armsa tedretähnilise brünetiga kahekesi ühes telgis ja nagu selgus - pakkus ta lisaks veel sellistki võimalust, et tirib oma magamiskoti lahti ja siis mahume mõlemad selle alla. õujee! inimesed on ikka nii head:)

kohale jõudes panime kodu püsti ja nii see päevake kulus, et käisimegi kahekesi igal pool ringi, sest tema suurt kedagi ei tundnud ja ei paistnud olevat ka eriti huvitatud kellegagi tutvumisest (kuigi ausalt öeldes ei tundnud ka mina seal praktiliselt mitte kedagi, aga sellisest asjast pole ma kunagi endale mingit numbrit teinud). päris alguses ma küll arvasin, et tõmban uttu ja lendan soolot nagu tavaliseltki, aga harjusin tema vaikse minu poole hoidimisega üllatavalt ruttu ja varsti mulle isegi meeldis, et meid duoks peeti.

õhtul algas vabaõhudiskens. tavaliselt ma tantsulkadel rabeleda ei viitsi, aga vahest teen siiski erandeid. eeskätt siis, kui tantsupartner tõeliselt hästi tantsib ja mind sellega sedasi inspireerib, et tahaks ikka ise ka tasemel olla. ja mis selgus? tedretähniline brünett on aastaid showtantsuga tegelenud ja tantsis nii et sädemed lendasid. lisaks loksus mul kõhus väike kogus rummikoksi, millega ta mind telgis veidi varem kostitanud oli (inimesed on ikka nii head), nii et teda vaadates tuli ühtäkki ka minul peale selline tantsutuhin, et vihtusime seal lõpuks oma mitu tundi jutti. sai kõikvõimalikke stiile proovitud ja liibukatki sai tehtud üksnes vahepalaks, sest tantsimine osutus nii mõnusaks, et niisama teineteise küljes ringiratast tammumine oleks olnud üksnes tantsutuju raiskamine. muss oli lahe, tantsupartner oli parim ja üleüldse oli nii üliäge nagu pole juba ammu olnud.

eks öö tilkus muidugi omasoodu juba varahommiku poole ning kui ka muu rahvas hakkas vaikselt ära vajuma, seadsime meiegi sammud kodu ehk telkimisplatsi kaugeimasse nurka püstitatud telgi poole. armsasti käest kinni. telgis siis väike sättimine, pead patjadele, põlved vastakuti, otsmikud peaaegu vastakuti, silmad kinni ja nii nüüd jääme magama. ja vaikus. ei aga pole ikka päris mugav poos, peab sutsu sättima seda asja - minu pealmine jalg tema alumise jala peal ja tema pealmine jalg minu pealmise jala peal, nii on ikka oluliselt mugavam. ja soojem ning lähedasem kah. uuesti silmad kinni ja vaikus.

aga ei, no ei, misasja. teen silmad lahti. tüdrukul ikka silmad kinni, lamab vagusi ja on hiirvait. selline kena tütarlaps minust ainult viie millimeetri kaugusel, teeb nagu jääks magama, aga see ei saa olla juhuslik, et ta seda nägu minu poole teeb. selles, kumbapidi jääb magama inimene, kellega sa teoorias peaks niisama kõrvuti magama jääma, peitub tavaliselt siiski oluline sõnum. nii et ma ei saa, ma ikka pean - ning mu pea asub ennast vaikselt lähemale küünitama, millimeeter minutis. varsti käivad hingeõhud vastakuti, siis on ninaotsad vastakuti, siis ninaküljed ja ühel hetkel lõpuks ka huuled nõndapalju, kui suunurki üldse huulteks saab nimetada. ja tüdruk on ikka hiirvait ja liikumatu - isegi nüüd, mil meie huuled on suisa vastakuti. aga kui ma siis lõpuks oma huuli kergelt paotades ka tema omasid paotan, ärkab ta ellu ja vastab esimest korda ka omapoolse aktiivsusega. nonii! huulesuudlus, keelesuudlus, kaelasuudlus, põuesuudlus, sõrmed läbi juuste, käed igal pool, kord üks peal, kord teine peal - ja siit edasi progresseerus asi juba täpselt selliseks armsaks kahekesi öises metsas telgiseinte väristamiseks, millest ma seni ainult kadedusega kuskilt lugenud või kuulnud olin.

unustasin ennist öelda, et sissejuhatava bussisõidu ajal teineteisega tutvudes selgus seegi tõsiasi, et tal - tadaa - on boyfriend. ning kui me suvepäevadelt tagasi linna jõudsime, ühest kiirsöögikohast läbi astusime ja keset toidu tellimist arutasime, millal ma tema juurde seljamasaazhi tegema lähen, siis ma vaatasin küll, et leti taga üks teenidajatsikk muigab kangesti. kui me siis söögiasutusest välja astusime, küsis mu tedretähiline brünett, et kas ma seda muigavat tsikki ikka panin tähele. nimelt käivat ta samas söögikohas tavaliselt koos oma boyfriendiga ja nüüd siis järsku mingi teine kutt pluss "oo millal seljamasaazhi saab".

aga jah, eeskätt tunnen ma tütarlapse vastu tohutut tänutunnet, sest tegelikult oli see öö ikkagi megakülm ja kui me lõpuks magama jäime, siis oli soe ainult seal, kus me üksteist kõvasti teineteise vastu surusime, samal ajal kui väljapoole jäävad küljed külmetasid ikka päris korralikult. poleks ta mind oma magamiskoti alla võtnud, oleks ta võinud vabalt üksinda oma magamiskotis mõnuleda, aga ta oli nõus isegi ühe oma külje ära külmetama, et mul natuke soojem oleks. inimesed on ikka nii head.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

lahe :)

cristal ütles ...

a see oli nagu mingi tänutundeseks või kuidas?

naistesebija ütles ...

ei seksi ajal polnud veel aimugi, et pärast nii külmaks võib minna. tänutunne tuli alles pärast üksteise kaisus veedetud lõdisevat ööd.

Anonüümne ütles ...

sa oled ikka hullult nahhaalne tüüp ju :D
juba teine tsikk järjest, kellel on oma kutt olemas.

Anonüümne ütles ...

a mis tema teha saab? ;)

Anonüümne ütles ...

ma ei saa aru, kust kohast sa selliseid probleemseid tsikke leiad?

Anonüümne ütles ...

Sooviks teada saada, kuna sa kohtudtibiga, kes on sinu ema?

Anonüümne ütles ...

sa rikkusid mu hommiku, või mis hommik see enam on, lõuna pigem. sattusin seda asja siin lugema, alustasin päris algusest. algas huvitavalt, vahepeal nagu vajus ära, ja lõpp muutus ka natukene põnevamaks, aga vaatan et sa oled oma sebimiseretked juba vaikselt koomale tõmmanud, või lihtsalt ei viitsi kirjutada.
tegelikult nagu ei oskagi midagi öelda, naeraks natukene ainult.
niipalju kui mina aru sain oled selline tüüpiline netiinimene, kellel on väga palju tutavaid, kuigi tegelikult ei oskagi sa nende tutavate kohta midagi eriti peale reidikasutaja,msn-i,telefoninumbri ja välimuse öelda.
ja ma nüüd ei saanuki päris hästi aru, mis eesmärgiga sa seda sebimisretke alustasid. et lihstalt lõbutsed? sest hea seksi päras sa ju seda ei tee! ja kedagi kindalt sa ka ju ei ostsi.
ka mina alustasin oma suve suure sebimisretkega,mis peaks kestma terve suve. aga minul on täiesti kindel eesmärk, milleks ja miks ma seda teen.
võib-olla tõstabi see su ego,et oi näe kui palju naisu sul on, aga tegelikult lased sa endale lihsatlt vee peale, kui iga ilusa välimusega tsikiga oled nõus suudelma ja natukene amelema.
edu su sebimisretkedel. loodan ,et kui kunagi endale püsiva naise leida, siis mõnel muul teel!

naistesebija ütles ...

aga anonüümne 19.07.07 14:31, räägi täpsemalt, milles su suur suvine sebimisretk seisneb? otsid girlfriendi? mil moel?

poleks ka minul midagi selle vastu, kui ma kellegagi vastastikku armuks. näiteks ühte tüdrukusse ma olen siin peaaegu armunud, aga ma seisin ise paar päeva tagasi sealsamas kõrval, kui ta oma boyfriendile pisarsilmil teatas, et ta on otsustanud - ta tahab temaga abielluda. boyfriend õnneks tõmbas suu virilaks ja ekutas talle mingi segase vastuse, aga ikkagi. no mida ma armun sellisesse tüdrukusse? kellele neid hingepiinasid vaja on.

Anonüümne ütles ...

otsid girlfriendi? NAER!
eiiii, girlfrendi mulle vaja ei lähe;) pigem vaataks natukene mehi;)
imeilusad eestinaised ümbritsevad mind koguaeg oma naeru ja rõõmuga. mis on mulle mu suveretkel kasu toonud, sest targemad juba teavad ,et tuleb vaid mulle helistada ja ma võtan oma imeilusad tsikid kaasa ning lendan kutsutud peole sisse.
minumeelest on see ebaaus, kui mehed valivad endale naisi,miks naised ei võiks mehi vaadata ja neid ise sebida. eestimees on lihtne, talle tuleb teha esimene tõuge, ja siis ta hakkan juba ise sebima.
ühesõnaga. minu suveplaan oli:
1.natuida eestimaa ilusaid ilmi(mida pole eriti veel näinud)
2.puhata ehk pidu ja pillerkaar(talvel õpin, aga sellel suvel on kindel eesmärk, et mina oma käis tööga ei määri)
3.tutvuda võimalikult paljude huvitavate ja erinevate inimestega
4.näha erinevaid mehi ja nendega koos huvitavalt aega veeta [et kui ma ükskord hakkan kedagi püsivat otsima, siis ma teaksin keda ma otsin]
5.igapäev särada, ja mitte kunagi ära öelda heast peost, koos hea seltskonnaga.
aga enne suveseiklust panin piirdi paika ,et:
1.kellegisse ära ei armu
2.voodisse ei roni kellegiga esimesel õhtul
3.ebameeldivate inimestega tegemist ei tee
4.välja ei lase endale teha, sest tausta lõunaid ei ole olemas
5.ma ei käbi mehi, kelle kodus naine/pruut ootab
6.suvi lõppeb esimese koolipäevaga!
Pidu ja pillerkaar on igalpool mind saatnud, olen saanud enale niipalju uusi tutavaid, et ma ei vaeva enam oma pead nende nimede ära õppimisega. Pole õhtut kui keegi mulle ei helistas, ja ei huvitaks minuga õhtu koosveetmisest. Kuna olin sunnitud tegema nädala ajase pausi oma seiklusretkel, kuna asjad läksid juba käest ära, siis tänaseks on jälle kõik korras, ja nädalalõpuni on plaanid paigas.
igatahes olen saanud seda mida tahtnud. palju selgem pilt on nüüd meestest, millised nad on ja mida nad tegelikult tahavada!
ja sellesuhtes on sul ka täiseti õigus, kelle neid hingepiinu vaja on. nagu ma kahe kuu jooksul näinud on, siis ei tähenda isegi sõrmus sõrmes midagi, kui ikka kihk on peal kedagi teist näppida, siis sõrmus kinni ei hoia! ja koos olevad paarid, nad ju ainult kaklevad ja tülitsevad! olen juba isegi suutnud oma suveseikluse ajal armuda(kui ta oleks vaba ja me elaksime samas linnas siis ma ei mõtleks hetkegi), aga lohutuseks on see ,et kui ma tõesti kunagi kedagi kindlat otsin, siis kindlasti tema sarnast!
aga nüüd pean end ilusaks tegema minema, õhtusöök eksiga(tal olevat midagi pakilist mulle rääkida) ja siis juba tsikid kaasa ja peole ilusate eestimeestega.

aa, sellest ma ei saanud ka hästi aru, et sa vahepeal räägid täiega vastu oma jutule. ühes kohas mainid ,et sulle ei meeldi pikad ja kondised, siis teisel hetkel räägid kuidas üks kena modell jms. modellid on ju pikad ja kondised.

Anonüümne ütles ...

vinge suvi sul:) lahe:)

nojah, eks selle pika ja kondisega on vist sedasi, et eks ta oleneb ka kõvasti sellest, kes parasjagu pikk ja kondine on. ega see pikkus ja kondisus polegi ilmselt mingi eraldivõetav omadus, mis võiks kas meeldida või mitte meeldida. pigem ilmselt nii, et kui meeldib, siis meeldib ka see, et on pikk ja kondine. ja kui ei meeldi, siis käib selline asi vastupidi närvidele hoopis. aga ega seda ju konkreetses situatsioonis alati ära ei jaga ja nii jääbki mulje, et asi on mingis konkreetses ja tegelikult tühises nüansis, kuigi asi on hoopis milleski muus.

 
eXTReMe Tracker