23. aug 2007

kuidas mind keset ööd seksima kutsuti

vastuseks siin kerkinud küsimustele - sebimises on paus.

värskematest juhtumistest siiski üks selline seik, et paar päeva tagasi kutsus üks tuttav tüdruk enda juurde seksima. helistas keset ööd ja alguses rääkis niisama, et tulgu ma tema poole, tal seal väike pidu jne, aga varsti oli juba jumala konkreetne, et kui ma tulen, siis ma saan. no me pole varem seksinud, kuigi see on flirtimisi teemaks olnud. nüüd aga ütles päris otse, et tahab saada, kohe ja mind. ja et üldse on ta mind juba ammu tahtnud ning seni pole tal keegi saamata jäänud. ning et ka mina ei kahetsevat, nimelt saavat ma siis elu parimat seksi.

aga pean kõigile kõva pettumuse valmistama, sest ma ei läinud. pole lihtsalt üldse sebimisteemas sees praegu. pehmendasin seda vabandusega, et mul külmetus ja ei taha hetkel öösel kolada (mis oli muide ka tõsi, kuigi ausalt öeldes keda üks väike külmetus enne seksimast on seganud). lõpliku ei kasuks otsustasin aga siis, kui ta hakkas trumpi lauale lööme ning luges ette, milliste eesti kuulsuste ja seksisümbolite ta maganud on - umbes et mida mina nüüd pipardan. peaks mainima, et selline ebadiskreetsus mulle ei meeldinud. ma tean küll, kuulsusega seksimine on mõnedel lausa eesmärk omaette, kama sellest seksist endast, peaasi, et saaks pärast poosetada. et kui ma selle ja tollega seksinud olen, siis ma olen ka ise nüüd justnagu tähtsam ja kõvem. nagu osa sellest kuulsusest hõõrduks panemise käigus ka kiitleja enda külge. ma pole küll mingi kuulsus, aga kust mina tean, äkki lülitab mindki edaspidi sellesse loetellu ja seda mul küll tarvis ei ole, et ma tema järgmiste vallutuste ajal mingiks argumendiks olen. lisaks muidugi ka see, et tema oli loomulikult võtune ja mina mitte ning taoline konditsioonide ebaühtlus tekitab minus alati tõrke. leppisime siis kokku, et millalgi lähitulevikus vaatab uuesti seda asja, aga... ma pole nii väga kindel selles asjas.

kuid järgmisest nädalast võtaks sebimise siiski uuesti kavva. saab siin mõne tööga ühele poole ja siis aega natuke rohkem. mõned rauad on ju siiski tules ja kuidas see vanasõna kõlaski, "taguda tuleb siis kui kuum on" või kuidas see kõlaski:)

21 kommentaari:

Mannu ütles ...

Jess, lõpuks ometi ärkasid!
Ma juba hakkasin muretsema, et äkki on Sinuga midagi juhtunud.. :)

Jään järgmist sissekannet ootama :)

Anonüümne ütles ...

sama siin

Anonüümne ütles ...

aga sebija, kui sul sebimisest midagi parajasti kirjutada pole, kirjuta siis niisama midagi :D

Anonüümne ütles ...

Mõni mees jõuab rohkem seksist keelduda, kui teine mees seksida.

Anonüümne ütles ...

Oota, aga sebid küll palju, aga mis selle sebimise eesmärk on? Lihtlabane kepp?

Anonüümne ütles ...

Tore näha, et sebija ikka elus on :)

Anonüümne ütles ...

mis on eesmärk? suhtlemine. lähedus. poolehoiu tunnetamine ja poolehoiu näitamine. ka seks on suhtlemine, aga niisama panemine ilma, et inimeste vahel oleks kihust ja kiimast mingit sügavamat sidet, pole kindlasti mu eesmärk.

ja ma tahan meeldida inimestele, kes mulle meeldivad, sest taoline äratundmine on üks kõvemaid mõnulakse. ning loomulikult tahan ma ka vastaspoolele selliseid mõnulakse pakkuda. mõlemal peab hea olema. kõigil peab hea olema.

konkreetsem eesmärk on sebimises (ehk siis hingede ja kehade tavapärasest lähedasemas suhtlemises) ise rohkem aktiivsust üles näitama hakata ning mitte jalad seinal oodata, kuni keegi helistab ja küsib, et ega ma juhtumisi temaga seksimisest huvitatud pole.

Anonüümne ütles ...

Heiti Kender oled?

Anonüümne ütles ...

@anonüümne: Katsu olla!

Siinseid sissekandeid on huvitav lugeda, loodetavasti tuleb neid veel palju-palju:)

Anonüümne ütles ...

to: h

amen!

Anonüümne ütles ...

Kui sebimist defineerida nii nagu sebija seda siin paar postitust tagasi tegi, siis olen 100% selle hobi poolt. On hea kui on hea. Ja kui keegi haiget ei saa. Samas, oskus nii sageli nii paljudes inimestes järjest midagi sebimisväärset näha paneb kulmu kergitama. Sebiks isegi, kui sebitavaid rohkem silma hakkaks, aga viimasel ajal ei teki enam nii lihtsalt tõmmet. Äkki on sebimisstaazh sebimisaktiivsusega pöördvõrdelises seoses, või mis sa sebija arvad?

Anonüümne ütles ...

h, ma ei saa su kommentaarist aru? Kas sa arvasid, et ma vihjan tema kirjutamisoskusele? Ei, sebimisele, kender sebib kõike ja kõiki, mis liigub. sestap tekkis mõte, et ehk temaga tegu.

Anonüümne ütles ...

olen teine anonüümne, muideks!

Aga jah- kaldun ka arvama, et Kender. Olen tema raamatut lugenud ja üpriski sarnane kõnepilt! Aga ei, respekt - cool mees oled ka siis, kui sa pole kender! :D

Anonüümne ütles ...

ootan uut sissekannet

Anonüümne ütles ...

krt, mul on sõltuvus. ma käin iga päev siin vaatamas, kas on midagi uut kirjutatud.
...mõni päev isegi mitu korda.

Anonüümne ütles ...

ma käin ka vaatamas. ja siis jälle pettun. narrimine. mis sai sellest mõttest, et sebimine uuesti kavva võtta?

Mannu ütles ...

ma arvan ka, et pikad sügisõhtud ja värgid, niiet sebimine uuesti kavva võtta!!
Ma käin ka mingi vahel isegi mitu korda päevas vaatamas, et kas midagi muutunud on.. aga noo.. ei :(

Maria ütles ...

Auuu!! Sebija!! Kuhu kadusid???
Tule palun tagasi!

Anonüümne ütles ...

to: sanitar
ilus definitsioon tõesti, aga selles, et keegi haiget ei saa, ei või kahjuks kunagi kindel olla :(

to: sebija
marss sebima! kuivame siin juba!

Anonüümne ütles ...

Mul on ka sellest blogist sõltuvus, käin ka iga päev mitu korda vaatamas, ega midagi kirjutatud pole :D

Sebi nüüüd !!:D

Anonüümne ütles ...

Sebija, ega sa kogemata armund p�le? ;)

 
eXTReMe Tracker