14. okt 2007

kuidas üks FHM'i tüdruk mind klubis visalt võrgutada püüdis

läksin eile korraks kluppi ja vaevu jõudsin natuke ringi vaadata, kui klõpsti oli üks tütarlaps juures, et kalli ja kuidas läheb. noh, egamidagi, kuigi ma olin juba veidi ettevaatlik, sest olin teda paar nädalat tagasi korra ka linna peal näinud ja siis ta juba rääkis miskit "saaks vahest kokku" juttu. varasemalt oli ta mul üksnes mingi hägune netituttav, aga nüüd oli uude linna kolinud ja mingil põhjusel mind sihikule võtmas. ja ennäe, ei jõudnud me nüüdki veel midagi eriti rääkima hakata, kui ta juba küsis, et äkki ma viitsiks tantsida.

nüüd on siuke värk, et ta lihtsalt pole minu maitse. välimusel pole ju väga vigagi, aga pole minu maitse lihtsalt. keskealistel meestel hakkaks tema peale süljenäärmed kindlasti kiiremini tööle. ühelt poolt noor (alla kahekümne), teiselt poolt rinnakas ja puusakas. nii et värske ja sile, samas on ka kust kinni võtta ja mida mudida, ning kui lõpuks nii-öelda "saiad ahju pannakse", siis nende puusade vahelt mahub lapsi kasvõi kolmekaupa välja punnitama. paraku pole see minu maitse. ei tea muidugi, mis tulevik toob, aga vähemalt mitte praegu.

nohüva, rääkisin siis, et tegelikult ma väga ei tantsi, kuna siis hakkab palav ja et tegelt ma pean üldse sõpra otsima. mõnda aega teda rohkem ei näinud, aga kui veidi hiljem istusime sõbraga veidi vaiksemas kohas ning ajasime juttu, nägin teda toa teises nurgas mingite sõbranjedega. rõõmustasin juba, et näe leidis endale tegevust, aga järgmine hetk, misma näen - tõuseb püsti, tuleb minu juurde, istub kõrvale, ja "räägime juttu". hah? aa no ok, oolrait siis. sõber muidugi nägi, et ma vist väga ei rõõmustanud, muigas vaikselt ja asus aktiivselt teises suunas vaatama, et ta siis ei sega mind, kui ma nüüd "hõivatud" olen.

oeh. ausõna ei mäleta, mis juttu me tüdrukuga rääkisime. suu ilmselt oli automaatpiloodi peal, sest peas oli ainult mõte, et kuidas ennast siit nüüd viisakalt välja vabandada. päästev plaan saabus seoses klubifotograafi tuppailmumisega. asusin tüdrukut fotograafi suunas torkima, et näe fotograaf, mine poseeri, lase pilti teha. tüdruk küll veidi punnis vastu, et misnüüd mina, aga ma utsitasin, et mine-mine ja ennäe, lõpuks hakkaski tüdruk ennast püsti ajama. ma juba rõõmustasin, et oo-jees,et samal ajal kui tema fotograafile puusasid nõksutab, saame meie sõbraga kiirelt jeehat tõmmata ja valmis. järsku läigatas tüdruk lahkumise pealt tagantkätt oma käekoti mulle otse sülle. "hoia niikaua". vaatasin ehmatusest päranisilmi mulle süllevisatud tibikotikest, samal ajal sõber kõrval puksus naerda. sättisin küll koti oma sülest ära selle koha peale kus tütarlaps istus, aga no kuidas ma tõmban uttu ja jätan teise inimese mulle usaldatud asjad valveta. pekki, naised on ikka kuramuse kavalad - nüüd on ju kindel värk, et ma kuskile ära ei kao, kui mul see kotike ankruna jala küljes on.

varsti tuleb tüdruk tagasi ja lülitan suu jälle automaatpiloodi peale, endal pea erinevaid põgenemisplaane läbi töötamas. tüdruk räägib ajatäiteks missivõistlustest, kus ta kõik osalenud on. siis meenub talle, et ta on isegi värskes FHM'is (mu esimese ehmatuse peale täpsustab, et küll selles FHM'i pisikeses lisaraamatus - aga no ikkagi). einoh, mille kõigega ei üritata tänapäeval muljet avaldada. aga midagi pole parata, ei mõju noh. kui tüdruk ikka pole minu maitse, siis jätavad ka missivõistlused ja FHM'id jumala külmaks.

üldjoontes olen juba suht osavõtmatu. räägin küll edasi, aga ise vaatan üle ta õla igale poole mujale. mille peale ka tema hakkab järjest rohkem nendes samades suundades vaatama. huvitav, kas kontrollib, et ega ma näiteks temaga rääkimise ajal mõnda kenamat naist ei vaata? no las kontrollib. olen rahul, et mulle selline viisakas, kuid päris ilmne huvipuuduse vihje lõpuks meelde tuli. vast hakkab tal igav või ebamugav ja siis leiab ta ise lahkumiseks mingi ettekäände. kuid ei. ei midagi.

järgmine päästev moment saabub siis, kui toa teisest otsast tulevad tema juurde lõpuks ta sõbranjed ja hakkavad rääkima, et nüüd on aeg ära minna. nonii, lõpuks ometi! ka tüdruk tõstab juba head-aega lehvitamiseks käe... aga minule lehvitamise asemel lehvitab hoopis oma sõbrannadele?! oo ei! ta laseb sõbrannadel minna ja jääb hoopis minu kõrvale edasi istuma? sellist käiku ma küll ei osanud oodata.

suu lülitub taas automaatpiloodile, aga peas keerleb järjest rohkem küsimusi, et mida nüüd siis teha. tõusen püsti ja jätan ta istuma? vabandan, et vaja tualetti minna? ühel hetkel märkan, et sõber on teiselt käelt kadunud. jess! olen mõttes sõbrale tänulik, nüüd on ju kohe suurepärane ettekääne varnast võtta, nimelt vaja sõpra otsima minna:) selle vabandusega ajangi end püsti, ent... "oh ma tulen aitan otsida". ahah? eem... misma nüüd siis ütlen, "ära tule" või? nii me siis lähmegi "sõpra otsima" - mina ees ja tema kaks sammu tagapool. jõuame mingi aeg baarileti äärde ja kuna kurk juba kangesti kuivab, siis mõtlen, et ok, tüdrukust võiks siis vähemalt mingit kasugi olla. "kuule, mul õudne janu, sa endale midagi juua ei tahaks osta, ma saaks siis paar lonksu võtta?". nii nahhaal ma siiski ei suuda olla, et otsesõnu endale millegi väljategemist nõudma hakata. aga polnud tarviski - kõpsti oli tüdrukul raha näpus, hetk hiljem ulatati talle jook, mille ta mulle kohe edasi andis ning ise isegi mitte lonksu sealt ei tahtnud. "joo joo, sul on janu. ei mul pole tarvis, joo kõik ära". tore muidugi... aga ka veidi hirmutav.

kuna sõpra kuskil ei paista, siis tulen mõttele seda "otsimist" klubi pimedamas otsas jätkata. loogika on selles, et pimedamas on vast lihtsam ära libiseda. nii-öelda "kogemata" teineteise kaduma minna. aga tutkit - niikui me sinna jõuame, hakkab tüdruk puusi nõksutama ja arvab, et me nüüd hoopis tantsime. naaldun seljaga vastu seina ja vaatan, kuidas tüdruk mu nina all oma tantsusammukesi astub. aga oh õudust - vaatan ja vaatan ning järsku tunnen, kuidas mul selle vaatepildi peale püksis järsku paisuma hakkab. no mida kuramust. ok, rinnad on, puusad on, pikad juuksed on, fhm'is on ja tahab mind, aga pole üldse minu maitse ju. mis toimub?!

otsustan lõpetada mõlemapoolse lollimängimise. "visalt võrgutad". "mis? mina või? sind või?". jeerait, keda siis veel. "mind jah". "ahaa... meeldib või?". ootamatu küsimus. kuidas ma ütlen, et ei meeldi. ammugi kui püksis ollakse reeturlikul kombel suisa risti vastupidist meelt. eionoh, iseenesest ju tore, et ma kellelegi meeldin ja et inimene on ka piisavalt julge, et selle meeldimise ajel midagi ette võtta. teisalt, kas polnud ma seni siis piisavalt mittehuvitatuse vihjeid teinud juba. tantsimisest ärakeerutamine, osavõtmatu jutuajamine, mujalevaatamine, fotograafi juurde ajamine, sõbra otsimaminemine. ta kas ignoreeris neid vihjeid teadlikult, mispuhul - braavo, taoline visadus on muidugi kiiduväärt. või siis lihtsalt on ta kolp ülitihedast materjalist, kust info eriti läbi ei kipu minema, mispuhul - tänan ei.

puterdangi siis midagi sellist, et austan tema julgust ja visadust. ning alumiselt korruselt tulevatele nõudmistele hetkeliselt järele andes ütlen, et olgupealegi, teeme siis ühed tantsud. vehingi siis sutsu ringi, aga kui pikapeale hakkavad juba kõik ümberkaudsed tüdrukud kenamad tunduma, siis teen otsuse, et see pole ikka õige asi. kuna nüüd on ka otsaesine higine, siis ongi hea vabandus olemas, et pean natuke jahtuma ja kuivatama ennast ehk siis tualettruumi minema. nurga taga satun sõbraga kokku ja ei jäta kasutamata võimalust teda varrukast sikutada, et davai aitab küll nüüd, laseme jalga. "aga kuhu sa oma daami sedasi jätad?". "grrrr....". sõber nöökis veel täna hommikulgi, et kas mul süümekaid pole, jätan daami sedasi üksi. a no misma siis pean tegema.

loomulikult, kui keegi sellise toreda sõnatu komplimendi teeb, et mulle külge lööb, siis pole ka mul südant teda kas otseselt kukele saata või isegi mitte kaudselt sellisel moel, et ise kellelegi teisele tema nähes näppe püksivärvli vahele hakkan ajama. parem lihtsalt uttu tõmmata ja asi ants. või mis?

20 kommentaari:

Mannu ütles ...

Jälle üks VÄGA hea sissekanne üle pika aja! Mehed võivad ka ikka päris jõhkrad olla ja mina arvasin, et ainult meie oleme(H)

Kuid jah, pigem ära kaduda, kui mingeid trikke seal tema ees tegema hakata.. Jätad endast teistele parema mulje ja tsikil ka parem..

Järgmist sissekannet oodates,

Anonüümne ütles ...

päris naljakas. Aga tüdruk lihtsalt lõbutses. Sina sattusid ette ja ta leidis et oled sobilik, sest sa olid paindlik ja leebe. Domineeriva olemisega neidudel meeldibki sinuga koos olla.
Kõik

Anonüümne ütles ...

ma lähen nüüd FHMi ostma :D

Anonüümne ütles ...

you're back!!!!!!!!!!! yeeeeeeiiiii!!!! :D:D

Anonüümne ütles ...

see tüdruk pidi taiplik olema, oleksid muidu ammu sealt lesta lasknud.
jutust kumab läbi selge mitte-meeldimise toon. Julgen kahelda.
Aga ei pane sebijale sõnu suhu:P

Anonüümne ütles ...

Jah, selline käitumine on kaheti m6istetav. Kui ma käituksin mehega, kes külge lööb, niimoodi, et ära ei ütle aga kaela ei hüppa, siis enamik klubimurdjaid t6lgendaksid seda kui rohelist tuld.
Tegelikult saab ära öelda otse ja mitte solvamata aga äkki sa hoopis nautisid teatud määral seda tähelepanu? Sadistlikud mängud, haha.

Ja tore ju, et püksis asjad korras on :D

Anonüümne ütles ...

Alati on hea võimalus väita, et sul on keegi armukade inimene, kes sind näiteks kodis ootab:D ja sa tõesti ei saa teistega tantsida vms, vaid tulid niisama sõbrale seltsiks

Anonüümne ütles ...

Imelik, et lased naistel endale jooke osta. Endal ei olnud raha või kartsid, et tüdrukule pead ka ostma?

Anonüümne ütles ...

olge maru rahulikud:)joogi asi oli nali. Antud artikli kirjutaja pole mees, kes nii mõtleks.
Kirjatükis on aga kõik lubatud.
Kui saaks sebijalt nõusoleku, kirjutaks loole ka õige lõpu...;)
Seniks olge terved!

Mariliis ütles ...

Nali või mitte, iga kord tundub see blogi järjest ebaloogilisem.

"kas sa endale juua ei taha osta, ma võtaks siis paar lonksu.." see on ikka nii hale, et haledamat asja annab otsida.

Un known ütles ...

Päris elu ongi alati palju uskumatum kui ükskõik milline kirjaniku fantaasialend. Ehk siis mida ulmelisemaks kisub seda rohkem tõtt neis võib olla.
Õiget lõppu ei taha teada kui ta siis tegelikult ikka läks selle piigaga. Siiani hoitud puhas liin "sebitakse aga ei saa" on väga stiilne :)

champ-clé ütles ...

eh, päris hea. aga mis tähendab 'pole minu maitse'? feromoonid ei klapi?

Anonüümne ütles ...

kirjuta !

Murks ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Noh kuskil komentaarides oli et sebija nimi on heiti ja nüüd mingi heiti on asju komenteerinud ka ... tõmban paraleele...
Ja paisstab et on palju austajaid ..kirjanik või niisama osav ???
Tänan mõnusa lugemisaine eest..Ootaks uusi sissekandeid.

Anonüümne ütles ...

Kirjuta ikka edasi nüüd :D
või oled sebimise pooleli jättnud? ei usu :D
ja kui võimaik sis tahax ka näha kuskilt pilti või midagi :D sest no lugude põhja peab ju uskuma et tegu ei saa olla mitte keskpäraselt ilusa kutiga ;D

m2rtsaar ütles ...

tänud kommentaari eest, naistesebija!

m2rtsaar ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

oppinud

Kaspar ütles ...

Kas ma saan õigesti aru? Sa oled enda arust üliawesome vend sest mingi tüdruk tahtis sinuga magada.. keda sa 1)tead varem 2)juba ISE pead koledaks.

Siit tekkinud kahtlused su ebakindluse kohta kinnitab lõplikult see, mida sa ISE ütled enda kohta:D

"eionoh, iseenesest ju tore, et ma kellelegi meeldin ja et inimene on ka piisavalt julge, et selle meeldimise ajel midagi ette võtta."

Et ma KELLELEGI meeldin. jess kole tüdruk tahab minuga magada, ülileet, nüüd see näitab kõigile KES ma olen ja mida ma oskan.

Ja kokkuvõtteks sa näitad et sa oled fckin argpüks ja ei julge tüdrukule öelda et sa pole temast huvitatud, vaid hiilid vaikselt minema.

Ma ei ole haledamat asja veel lugenud:D Aga palun kirjuta edasi, entertaining.

 
eXTReMe Tracker