9. märts 2008

naistepäevakallistused

eile oli naistepäev. olin juhtumisi ühel üritusel, kus viibis suuremas koguses miniseelikutes, liibuvates toppides, laitmatu soengu ja meigiga hästi lõhnastatud tütarlapsi. kasutasin muidugi head võimalust ja ütlesin igale taolisele ettesattuvale tütarlapsele, et kuna mul lille ei ole, siis pole mul naistepäevaks muud anda kui... üks kallistus:)

85% lõi hoobilt särama, et „aww kui nunnu!” ja viskas kohe käed laiali. 10% ei arvanud suurt midagi ja ajas asja n-ö möödaminnes korda ning üksainus kuivetand brünett tõmbas näo viltu, et „hea väljapressija”. kuigi kui ma seepeale arvasin, et no siis pole tarvis, siis ta muutis kiirelt meelt ja leidis, et tegelt ikka vist on tarvis küll.

päris huvitav oli neid kallistusi kogeda tegelikult. sisuliselt jagaksin ma nad kolmeks. ühed olid sellised „üritan hästi kaugelt kallistada” kallistused. no teate küll, sellised pepu uppis ja kikivarvukil kaugelt kätega küünitamine, umbes nagu tütreke oma vanaisa 90’nda juubeli puhul õnnitleb. teised olid sellised „olen sõber ja usaldan sind” normaalse juurdeastumisega päriskallistused, kus kallistuse kestvus ja intensiivsus olid just sellised mõnusad.

kõige huvitavamad olid aga need kolmandad kallistused, kus tüdruk liibus üleni minu vastu, hoidis tugevalt minust kinni ja muudkui hoidis ja hoidis - isegi siis veel hoidis, kui mina juba mõtlesin, et „hmm, kõik ümberringi vaatavad” ning kergelt haaret lõdvendasin. enamjaolt on kallistused ju sellised vastastikuse haardetugevuse tunnetamise mäng, et kui üks hakkab haaret lõdvendama, siis võtab ka teine seda kui märki, et „nii, teine tahab vist kallistust lõpetada, aeg minulgi sedasama teha, muidu pole enam viisakas”. olen minagi mõnikord mõnda ühepoolselt veidi kauem kallistanud, aga siis teen seda alati sellises kerges „hahhaa, kallistan sind edasi!” naljavõtmes. samas tüdrukud, kes mind kauem kallistavad, kui mina neid, teevad seda alati vaikselt ja täiesti tõsiselt. kahju ainult, et sedapuhku oli tegemist minu jaoks täiesti võhivõõraste tüdrukutega ning seetõttu ei jäänud mulle ka meelde, millised nendest need põnevamad kallistajad olid. sest kui teaks, siis ütleks see nende kohta nii mõndagi põnevat.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma ütlen: nad olid purjus.

Anonüümne ütles ...

oo ei:) see polnud mingi vindiste klubitsikkide kaelasrippumine, tegemist oli täiesti päevase ja kaine üritusega.

Mann ütles ...

Ma ei ole enam ammu ühtegi blogi nii pikalt ja vaimustunult lugenud! =)

Jõudnud kuhugi mitme-mitme-mitme lehekülje taha semantilis-semiootilise tüdrukuni, kes voodikombeid uurib, olin ma juba valjult naermas, sest muigamine ei toitnud enam ära =P

No on sul alles stiili, ausõna. Hea lihtne on lugeda, jutt voolab ja ohtrad "vaheleröögatused" (või kuidas ma neid nüüd nimetangi? "johhaidii" ja "jippii" ja "purki" ja muud selles vaimus) annavad täpselt selle kirju emotsiooni, mis piinlikult korrektse teksti puhul puudu jääb. Väga, väga, väga meeldib.

Kui homme äratus vähegi normaalsel kellaajal õnnestub ja arvutist siiber pole, loen arvatavasti sellest semiootikatibist edasi, allapoole.

Pärl.

Mann ütles ...

Ja etskae, tuligi kogu blogi ühe õhtuga ära =)

Anonüümne ütles ...

mida see nende kohta ütleks?

Anonüümne ütles ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

McSylt ütles ...

naistepäev on ammu läbi ju krt

Erka ütles ...

Haha, väga viis blog! Jätka samas vaimus:)

Anonüümne ütles ...

Ei tahaks küll kellegi maailmapilti purustada, aga kogu see blogi on samasugune väljamõeldis nagu shoulddrinkmore oma.

Anonüümne ütles ...

kas nüüd on sul mõni teine blogi?võiks olla siuke veits üle võlli rohkem, jääd alati jube viisakaks, ma ei mõtle, et oleks eestlaslikku irisemist vaja aga...iroonia ja sarkasmi kraanid lahtisemaks keerata,sest tegelt dünaamiliselt on kõik ok :)
muidu lihtsalt ei puuduta eriti,
pane viide kui hakkama saad :p

Mõtiskleja ütles ...

fantast blogi (Y)
tuleks uusi postitusi oleks veel fantastilisem

Anonüümne ütles ...

mida ma otsin, aitah

Mikk ütles ...

Väga hea töö kahju et nii suured vahed on viimaste postitustega jäänud. Jään ootama järgmisi seiklusi:)

 
eXTReMe Tracker