19. okt 2011

praktilised sammud esimeseks suudluseks

sain siis kommentaariumis alltoodud kirja, aga kuna vastus venis pikemaks, kui kommentaarium selleks sobilik on, siis lahendan vastamise eraldi sissekandena.

kõigepealt siis murekiri:

"Ehk jagad ka nippe teiseks kohtinguks? Ilmselt vist lilli mõtet kinkida pole, kuna esimene kord oli pigem sissejuhatus ja lilled juba näitaks, et tahan asja tõsisemaks ajada, mis võib ebamugav tunduda. Väga klišeetada ka ei tahaks, aga me ei ole kumbki eriti julged."

eks muidugi sõltub ka sellest, kuidas esimene kohting lõppes. kuna ma näen siin kahte arglikku koos, siis julgen arvata, et erilist keberniiti ja kehavedelike segunemist ilmselt ei toimunud. naine kusjuures ei tarvitse sugugi arglik olla - ta on lihtsalt võtnud endale ühiskonna poolt pealesurutud rolli olla järgija ja kuuletuja, mis aga tähendab seda, et ta ootab mehe JUHTIMIST. paraku on nii, et kui mees ei juhi ja asi kuskile suunas ei arene, siis saab tips varsti aru, et selle meha jaoks pole tal ilmselt spagaati tarvis harjutada.

aga okei, mida siis praktikas edasi teha. kui tüdruk tuleb sinuga ka teist korda välja, siis fakt on see, et ta on sinuga VÄHEMALT suudlemisest huvitatud. paraku nagu öeldud, ei saa ta midagi teha, sest tema roll on OODATA ja lasta mehel ennast juhtida (nagu ka näiteks tantsupõrandal). ja mehe ülesanne, nagu öeldud, on asju soovitud suunas juhtida ja sealjuures mitte ülearu kobistada ja koperdada.

üks mõnusamaid asju on tüdruku pähe mõtteseemne istutamine. nimelt siis keset tavalist jutuajamist võid öelda hoopis midagi sellist: "sa ei kujuta ette, kuidas ma tahan sind suudelda ja kuidas ma endaga võitlen, et seda mitte teha, aga ma hoian ennast tagasi ja usutavasti suudan ennast kontrollida". ja siis lähed sujuvalt tagasi eelmise jututeema juurde. võid kindel olla, et kuigi tüdruku suu justkui liigub ja ta justkui jätkab samamoodi vestlust eelmisel teemal, siis toimub tema peas meeletu möll. "ta tahab mind suudelda! aga ta hoiab ennast tagasi? miks ta ennast tagasi hoiab? kaua ta ennast veel tagasi hoiab? huvitav kaua ta vastu peab? huvitav millal ta mind suudleb? hmm huvitav kas ta on hea suudleja?". usu mind, et sa tahad tüdrukut just SELLISED mõtteid mõtlema panna, olgugi et ta võite sealjuures lobiseda maailma kõige igavamatel teemadel.

nüüd, kui tsikk on piisavalt seda mõtet haudunud, on ta nagu nipsti valmis sinuga suudlema, kui sa lõpuks mingi hetk selle asja ette võtad. põhiline on see, et see ei tule talle OOTAMATULT. ootamatu suudlemine võib tüdruku sootuks ära ehmatada, aga kui ta on sellest vahepeal tihedas taktist mõelnud ning ootusärevusest võibolla kannatamatukski muutunud, siis on asjal hoopis teine minek. juhul kui ta on tõsiselt asjast huvitatud ja julge kah, siis ta võibolla üritab isegi sulle mingeid julgustavaid signaale saata (mida sa küll vähemalt pooltel juhtudel ilmselt ei märka).

kuidas seda praktikas läbi viia on muidugi ka omaette kunst. kuskilt kaugelt rauhh tema huultesse kinni karata on täielik feil. kõigepealt peab olema füüsiline side. vahest silitad ja sätid ta juukseid, siis silitad sõrmeotstega ta põski, samal ajal vaatad silma ning kui ta su silmsidet üle kolme sekundi hoiab, siis võib ilma pikemata läheneda ning suudlust alustada. kui ta aga üle sekundi silmsidet ei hoia, siis vajab ta veidi pikemat silitamist, rahustamist ja harjumist (mingil määral sarnaneb kogu see protsess hobusetaltsutamisega).

teine variant on alustada suudlusi sootuks mujalt. suudled ta sõrmeotsi, kallistad, suudled ta kaela, liigud suudlustega mööda kaela üles kõrvalestadeni, suudled kergelt põski, liigud huulte poole, aga jätad esialgu huuled vahele (nende peale üksnes soojalt hingates) ja jätkad suudlemist teisel põsel ja kaelal. seejärel võid jälle tagasi liikuda ning jääda oma suuga püsima kaugusesse, kus teie huulte vahel on vahet ainult millimeeter ning üksnes teie vastastikune soe hingeõhk paitab teineteise huuli. sellisest positsioonist pole enam vähimatki kahtlustki, et sellele järgneb esimene suudlus järgmise paari kuni paarikümne sekundi pärast.

nii et anna minna ja anna teada, kuidas läks:)

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Päris hea!
Mees teab, millest mees räägib :D

naine ütles ...

Võrdlus hobusetaltsutamisega on väegade täpne!

Anonüümne ütles ...

"siis keset tavalist jutuajamist võid öelda hoopis midagi sellist: "sa ei kujuta ette, kuidas ma tahan sind suudelda ja kuidas ma endaga võitlen, et seda mitte teha, aga ma hoian ennast tagasi ja usutavasti suudan ennast kontrollida". ja siis lähed sujuvalt tagasi eelmise jututeema juurde"

:D sellest lapsusest edasi lugeda ei viitsinud. ei olegi täiskasvanute sait, mingid nagad kirjutavad lollusi hoopis

Anonüümne ütles ...

Uups, aga mind ehmatas natuke ara jareldus, et kui naine tuleb suga teist korda valja siis ta tahab vahemalt suudelda.... mhmmm.

Mul varsti kavas yhe vahva noormehega, kellega iniimsusi jagama veel (kui yldse) ei kipu juba neljandat korda kokku saada....mida ta sellest kyll m6elda v6ib????? :)

sebija ütles ...

no kui teil juba neljas kohtumine kavas ja te isegi suudelnud pole, siis sina oled muidugi rõõmus, et oled endale toredat sõpra leidmas, aga võin sulle garanteerida, et su "sõber" on sisimas ülimalt frustreerunud. naine võib mehega väljas käia ka puhtalt sõpruse eesmärgil, aga mees käib naisega väljas ALATI millegi enama lootuses (sõltumata sellest, mida ta temalt seda otse küsides keerutab või väidab). kui nii edasi, siis saab üks teist haiget (ja ilmselt mitte sina). sad but true.

Anonüümne ütles ...

See enesega võitlemise jutt oli tõesti natuke totter, aga mulle on küll noormees muu jutu see öelnud, et "ma tahan sind suudelda" ja siis edasi rääkinud. Polnud üldse ülejäänud õhtu nagu nõelte peal ju. :D Täitsa töötab! :)

Anonüümne ütles ...

Jah, Harju keskmise mehe jaoks on see jutt paslik aga tõelise mehe jaoks ebavajalik. No muidugi pole ka tõeliselt mehel tarvis netist mingit jaburat suhtenõu otsida.

Et asja illustreerida, toon siin praktilise näite - isiklikult, kui plaanin esimest suudlust, alustan ettevalmistusi juba kodus. Reede õhtu, väike trenn jõusaalis, peale seda kerge beautysliip kodus kurgiviilud silmadel. Üheksa paiku äratus, väike konjak, et tuju reibas oleks ning järgneb riietumine. See on oluline. Riietus peaks olema ühteaegu jõuline ning shikk, trendikas kui klassikaline. 1sõnaga, peaksid jätma eidele mulje kui enesekindlast ning edukast kutist, kelles samal ajal on oma salapära. See loeb. See loeb sitaks. Kui asjad on õiged, võid kohe klubis ligi astuda ning öelda ülbelt: "kaunitar, kui õige suudleks?". Ma tavaliselt ise suudlen niiviisi ühe sessiooni käigus läbi paarkümmend tibi, muidugi vahepeal pead käima hambaid pesemas ning huuli desifintseerimas. Eks siis pärast vaatada, kelle viitsid kaasa rebida.

PS. Tervitan SL-i kuuma suudlusega ;)

sebija ütles ...

ma nüüd ei tea, kas see viimane jutt oli mõeldud naljana või tõsiselt:) ma olen klubis selliseid klubihunte näinud küll - armaani-särkides ja kuldkettides elumehed, kes on soome ehituselt väikse puhkuse võtnud, et siis kodukamaral veidi laiutada ja mõned tibid maha rabada. paraku näikse neil lööki olevat ainult suts jommis mimmide juures, kes klubihämaruses tunduvad isegi nitsekad, aga päevavalguses ja puhtakspestuna teistkordset vaatamist küll välja ei kannata. maitse üle muidugi ei vaielda:)

Anonüümne ütles ...

Oot-oot, miks ma pean oma suudlusi võõra blogi kommentaariumidest ülesse korjama - või on see nagu väike date Sebija blogi VIP-ruumis :D
Aga teema on tore ja vahva,et kohe nii elavaks aruteluks läks. Loodan väga, et Sebija leiab natuke rohkem aega oma tarkusi taas netiavarustesse paisata, sest vahepeal oli siin ikka väga tolmuselt vaikne :)

Anonüümne ütles ...

:D Sellist tähelepanu ma tõesti ei lootnud, aga okei. Ilmselt see tekst minu variandiga hästi ei haaku, eks mingit väikest "kino" tegin ka esimsel korral, aga eks kõik naised pole ju õed ja võibolla mõnega tulebki 6 kuud kõrvuti käia kuniks mingi lootus tekib, mõnedel on võib-olla esimesest poolest tunnist juba selline keemia et arutatakse juba mitu last olla võiks :)

Pigem oligi küsimus just selline, et kas teisel kohtamisel on lilled liiast, aga eks see vist on nii individuaalne teema ja mingit õiget vastust polegi.

Täpselt nagu ühed naised käivad kõpskingades ja kleitides, kui ühed eelistavad vaid tosse ja teksaseid...

Eks pean leidma selle piiri kus balanseerida, et ei tunduks liiga huvitatud aga samas mitte ka ükskõikne.

ning ütles ...

Tõepoolest, võrdlus hobusega on super:P.

Mikk ütles ...

Kuidas sul läheb? Pole ammu uusi postitusi tulnud.:) Millal update on oodata. Blogi tekstid on väga viis. Sinu, kui nii suure kogemuste pagasiga inimesega oleks, au kohtuda :D

 
eXTReMe Tracker