29. aug 2012

kuidas ma hiinlasega metsas eesti-hiina sõprussuhteid arendasin

kuulu järgi olevat couchsurfingus tasuta majutuse pakkumine täielik magavale kassile hiire suhu jooksmise teema. olen igasugu imejutte kuulnud sellest, kuidas mõni düüd just sellel eesmärgil mõne suurlinna kõige poshima koha peal endale kuuma korteri üürib ning siis iga paari päeva tagant uut tüdrukut "teenindab". sellisel moel olevat pakkumistest postkast suisa pungil ning ainuke mure on ilusamate tüdrukute välja valimine.

endal on mul seal couchsurfingus konto juba ammuilma, aga pakkumisi tuleb kord paari-kolme kuu tagant ja nendest ka enamus on mingid kutid poolast või ukrainast (no thanks). eks on ka tüdrukuid olnud, aga nii nagu nad paarisrakendis reisivad, nii nad ka paarisrakendis magavad ning viks, viisakas ja tagasihoidlik nagu ma olen, pole ma hakanud sinna kolmandaks trügima.

kõige lähemal oli teema mõni aasta tagasi kahe poola tüdrukuga, kelle puhul kutsusin sõbra appi neid klubitama. üks neist oli selline armsam ja tantsis minuga klubis liibukat ja teine oli ka juskui huviline, aga jättis mind ennast külmemaks. long story short - sõber oli minust osavam ja suutis "back at my place" ennast kõrvaltoas armsama tüdruku kõrvale sokutada. tüdruk küll natuke pipardas, aga pikapeale lasi oma käe ikkagi sõbrale püksi juhatada ja tegi seal siis tarvilikus koguses üles-alla liigutusi, kuni see asjade käik sõbra meele rõemsaks tegi. mina magasin samal ajal oma toas teise tüdrukuga spooning-asendis platoonilist und.

suvi on tavaliselt siiski sutsu aktiivsem aeg ja pakkumisi potsatab kohati ka lausa iga paari nädala tagant, aga milles on probleem - ma pole teps mitte oma linnakorteris, vaid hoopis suvilas maal. nii ka nädal tagasi, mil soovis majutust üks tüdruk hiinast. vaatasin siis ta pilte ja no täitsa beib oli - küll ta oli seal piltide peal trikoos, küll miniseelikuga ja säärsaabastes, tekitas täitsa huvi ausalt öeldes. vaatasin siis ta reisikirjeldust ja selgus, et tema saabumispäeval olen isegi korraks linnas, nii et otsustasin talle pakkumise teha: ma ei saa küll talle oma korteris majutust pakkuda, aga võin ta näiteks enda poole suvilasse kaasa võtta. näeb ilusat eesti loodust ja maaelu, lähedal on rand, veidi kaugemal mõisad-värgid jne. ja ennäe - selgus, et ta on linnades käinud küll ja veel, aga vat maale pole veel kuskil saanud, seega diil!

esimesel päeval tegime põgusa linnapealse kokkusaamise ja mulle asi täitsa meeldis. ilusad pikad juuksed, aval naeratus, sõbralik jutt, kena keha ja lõhnas hästi. ma ei hakanud endale illusioone tegema ja püüdsin neutraalseks jääda, aga kuklas vasardas mõte: "see on sinu võimalus seksida HIINLASEGA!". kuskilt kunagi olin lugenud, et on muidu mis on, aga iga mees peaks vähemalt korra elus "tutvuma" ühe aafrika mandrilt ning ühe aasiast pärit neiuga, vat siis on tema üks õige mees! olin seda senini suht labaseks lähenemiseks pidanud, aga kui endal nina all üks hiinlanna hästi lõhnama hakkas, siis nina kirtsutavad ajuregioonid lülitusid välja ning sõrmeotstes surinaid tekitavad ajuregioonid hoopis aktiviseerusid. ürgsete instinktide vastu lihsalt ei saa.

kokkulepe oli selline, et järgmine päev võtan ta auto peale ning põrutame maale. nii ka tegime ning siinkohal jätan vahele kogu järgneva kultuurprogrammi koos mõisakülastuste, rannaskäikude, jäätisesöömiste ja muu taolisega ning aeglustan käiku lõpuks mu suvilasse jõudmise juures. minu suhtumine on üldiselt selline, et mina ei aja midagi peale ja jätan tüdrukule alati valikuvõimalusi ning sissejuhatavaks valikuvõimaluseks oli see, et kas ta tahab öösel magada selle maja ülemisel korrusel, mille alumisel korrusel magan ma ise või siis üle õue eraldi majas. hiinlanna siis vaatas ühte maja ja teist maja, käis uuris ühe maja teoreetilist magamistuba ning käis uuris teise maja teoreetilist magamistuba ning otsustas lõpuks, et "this one!" ehk siis minuga sama maja ülemine korrus. hõõrusin mõttes rõõmsalt käsi : ) eraldi majade korral oleks olnud hambad, aga samas majas - you never know! : )

kerin jälle natuke linti edasi ning kui mina oma alumisel korrusel olin kamina küdema pannud ja kamina ees diivanil juba silmanähtavalt soe oli, siis mainis hiina tüdruk, et tema on ikka lõuna-hiinast pärit ja armastab sooja ning see on ikka nii hea, et kamina ees hea soe on. hõõrusin jälle mõttes käsi : ) ilmselgelt oli seal kamina ees tunduvalt soojem kui tema ülemise korruse magamisasemel, kus kaminat teps mitte ei olnud.

mingi hetk hakkasime kultuurilis-ajaloolisest lobast väsima ning tüdruk tegi ettepaneku, et võiksime filmi vaadata, tal läpakas olevat igasuguseid. kuna filmivaatamine kuulub mu tavarezhiimi, siis why not. valiku osas oli mul suva ja ta pani mingi uuemat sorti sherlock holmes'i filmi käima. lebasime kõrvuti diivanil, jalad kaminapoole soojas, läpakas meie vahel filmi näitamas ja mulle hakkas ikka kangesti uni peale kippuma juba. ma küll üritasin endale selgeks teha et - "sul on tüdruk kõrval! sinuga ühes majas! sinu kõrval! sinuga sama diivani pea (ja üldse mitte ülemisel korrusel oma voodis)! keset ööd! ta OOTAAB!", aga isegi sellest polnud tolku, ma olin ikka täitsa tsista. mingi hetk ärkasime mõlemad ja tüdruk tegi ettepaneku, et paneme filmi kinni ja lähme magama. ütlesin läbi poolune, et "yes, ok", otsisin tekid välja ja pugesime mõlemad kumbki oma teki alla - ning mu uni oli nagu peoga pühitud. tüdruk ei kolinud teps mitte ülemisele korrusele, ta oli jätkuvalt siinsamas mu kõrval.

seepeale asusin rahutult erinevaid magamisasendeid võtma, aga iga kord kogemata talle ikka lähemal ja lähemal. pärast ühe rahutu asendi võtmist oli mu jalg tema jala vastas, pärast teise asendi võtmist oli mu käsi tema käe vastas... lõpuks nihutasin oma pea tema pea vastu. pean siinkohal mainima, et minu jaoks üks erutavamaid asju ongi taoline esmane peade kokkupuutumine - olgu siis voodis, tantsupõrandal või niisama kohtingul. isegi mitte niivõrd esimene suudlus, kuivõrd just see esimest korda peade kokkupuutumine, sest see on see selguse hetk, mil me mõlemad saame lõpliku kinnituse, et meeldime teineteisele, me mõlemad oleme teineteisest huvitatud ning suudlus ja kes-teab-mis-kõik-veel on nüüd üksnes aja küsimus.

kõige selle peale tüdruk ei liigutanudki või õigemini - ta ei liigutanud ennast sugugi mitte eemale. oli aeg lõpetada rahutu vähkremise ning juhusliku tema vastu sattumise teesklemine ning tegutseda. tõstsin käe ning silitasin korra ta pead. tüdruk ohkas sügavalt ning tõmbas selja kaardu. sain aru, et ta oli viimse piirini erutatud - and that was all I needed to know.

aktide detailne kirjeldus pole mul kombeks, aga pean mainima, et kuigi tüdruk ühtelugu oigas "oh my god" ja "bjuutiful!", siis ma salamisi lootsin kuulda ka midagi hiinakeelset : ) paar korda vist isegi lipsas midagi, aga kuna ma ju hiina keelt ei oska, siis võibolla oli ka tegemist niisama häälitsustega. üldjuhul tõlkis tüdruk kõik oma oiged mulle varmalt inglise keelde, nii et mis seal siis ikka. eesti-hiina sõprussuhete arendamisel sai igatahes oluline verstapost maha pandud : )

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

RÄIGE KEPPAR OLED :D BOSS

S

Anonüümne ütles ...

Thanks for your personal marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you could be a great author.
I will be sure to bookmark your blog and will often come back
in the future. I want to encourage that you continue your great posts, have a nice
afternoon!

my web site Hemorrhoids Treatments
my site :: hemorrhoid treatments

 
eXTReMe Tracker