7. veebr 2007

sebimiste vahekokkuvõte

selgus, et mul on terve patakas mingeid töid vaja teha, mille kõrvalt sebimise jaoks naljalt aega ei jäägi. no teoorias saaks ju minna kuskile linna peale mingit lambilantimist teha, aga koju ma kedagi kutsuda ei saaks, sest siis oleks kohe pool päeva vastu taevast.

esimese sebimise nastja ilmselt ootab küllakutset ja on ise kuss. viimati ma ju ütlesin, et ta on liiga aktiivne ning tema viimased sõnad olid, et "noh, millal sa mind uuesti kutsud?". no ma pole seni kutsunud ja kahtlen, kas üldse kutsungi.

teise sebimise pille viskab ikka aeg-ajalt mu msn'i akent lahti ja küsib, et äkki ma tulen kluppi (aga kluppi vindumaminek pole tavaliselt minu rida) ja räägib, kuidas ta mulle ikka kunagi külla tuleb ja kuidas me siis filmi vaatame ja kaarte mängime ja mida kõike (tühjad sõna kõik ma ütlen:).

kolmanda sebimise julia tsekkis vist niisama ja edasist aktiivsust näha ei ole. käisin tal korra täiesti sebimisväliselt ja asja pärast külas ja selgus, et toanaaber on tal täitsa pandav. kusjuures toanaaber hakkas isegi kergelt kekutama, kui ma seal olin, aga mingeid konkreetseid plaane mul selle võimaliku liini osas ei ole. pealegi mingite sõbrannade/toanaabrite korraga-sebimine on alati libe tee ning seal on kerge hoopis ise lolliks jääda.

lahedat tsikki viimatiselt peolt pole 100% orkutis, uurisin järgi. nii et ta lasi mul rahusmeeles lubada, et ma ta orkutist üles otsin. mida oligi arvata:)

käisin nädalavahetusel teises linnas ja seal tekkis kohe põmpsti terve posu tüdrukuid, kes kõik flirtisid minuga nii et maa must. kusjuures nad olid ka ise täiesti viimase peal - lahedad, lõbusad, aktiivsed, rõõmsameelsed, sõbralikud, nutikad. välimuse koha pealt - esiteks nad olid modellid ja teiseks nad polnud niisama modellid (sest modelle on ka igasuguseid), vaid nii ilusad, et kuku pikali. juhtus lihtsalt selline üritus olema, kuhu oli suuremas koguses mingeid modelle kokku tulnud.

no selle välimuse-asja suhtes ma üritan muidugi immuunne olla, aga tuleb tunnistada, et paradiisi-tunne tuli ikka peale küll, kui piltilusad modellid tundide viisi juttu tegid, naeratasid, kallistasid, katsusid ja nii muuseas kogemata vahepeal vastu mind liibusid. mitte et ma ise mingi eriline väärtus oleksin, aga ma olin seal vist üks väheseid heteroseksuaalseid meesisendeid ning aktiivsete tüdrukutena ei raisanud nad ka ülearu aega. mõned neist viskavad mul nüüd hiljemgi msn'i akna lahti ja küsivad, et kuidas mul läheb ja mis ma teen. ratedest ja orkutitest on näha kah, et staatused on neil puha "single" ja "vallaline".

hullumaja noh, aga mida ma teen nendega, kui nad kõik on teises linnas ning ma juba põhimõtteliselt ei usu mingisse kaugsebimisse. sest õige sebimine on lõpuks ikkagi ainult see, kui keegi mulle külla tuleb (või äärmisel juhul kui ma ise kellelegi külla lähen). õige sebimine on rahulik ja vahetu omavaheline suhtlemine turvalistes ja privaatsetes tingimustes. õige sebimine on silmavaatamine, käesilitamine ja kaissuvõtmine. ning kõik muu on lihtsalt butafooria ja sublimeerimine.

nii ma siin siis olen. maigutan nagu kala kuival. ning vähemalt järgneva nädala jooksul ei saa endale isegi seda õiget sebimist lubada. aargh.

1 kommentaar:

loudspeaker ütles ...

noh?
tuleb lisa või ei tule juba?:P

 
eXTReMe Tracker