9. juuni 2007

kuidas kõhnal tüdrukul püksilukk lahti oli

käisin ühes teises linnas nö "komandeeringus". kuigi mul on teoorias seal mingeid naistuttavaid, kes tegelikult polegi eriti tuttavad, kuid kes on huvi avaldanud, et me võiks siiski tutvuda, kui ma sinnakanti jõuan, siis tavapäraselt võtsin nimekirja nende nimede ja numbritega sinna kaasa - ja tavapäraselt ei teinud sellega kogu seal oldud aja jooksul mitte midagi. kuni viimase päeva viimaste tundineni, mil sain asjad ootamatul kombel planeeritust varem valmis ja ilm oli ka ilus ning aega nagu oli... nii et lõpuks ikkagi helistasin ühel numbril.

mina: "noh, mina siin, kuidas sul läheb, oled sa linnas". tema: "oi tere! oi just jõudsin kesklinnast ära koju tulla, miks sa ometi varem ei helistanud". mõttes juba ohkasin kergendatult ja ütlesin: "ahsoo, no olgu, teinekord siis". tema: "ei-ei-ei! ma kohe sõidan tagasi, oota, ma olen kolmveerand tunni pärast uuesti seal!". aa no ok siis.

ma ei teagi, kuidas ma selle tütarlapsega suhtlema sattusin, igatahes mingi hajus kontakt oli meil ühe (teadagi millise) pildiportaali kaudu. kes kellele esimesena kirjutas, tont seda enam teab. pildi peal oli ta seks ja ma olin teda korra varem aasta tagasi ka näinud - ning päriselt oli ta natuke vähem seks, kangesti puuderdatud ja hirmsasti kõhn, aga üldjoontes siiski ka sellisel kujul piisavalt seks, et temast huvitatud olla. teadsin ka seda, et üks mu hea tuttav üritas teda rabada, aga sai korvi. mul ei pole kombeks tuttavate naisi rabada, aga mulle meeldis, et ta päris igaühega kaasa ei lähe ja siiski mingeid standardeid omab.

nonii, varsti oligi ta kõpsti kohal. jalutame siis kesklinnas, jõuame kohta, kust avaneb hea vaade, istume-räägime. a igav on. ma hoian vestlust üleval küll, aga tema poolt ei tule küll mingeid huvitavaid teemasid. mitte, et ta ei pingutaks. pingutab küll, aga see mida ta on räägib - no igav on noh. kus ta suveks tööd leidis ja miks talle see töö meeldib (oi haigutust! mu oma viga kah, lolli peaga küsisin ta suveplaanide kohta, a missa võõra inimese käest ikka niimoodi lambist küsida oskad). üritasin siis jutu surmigavatelt tööteemadelt veidi põnevamate teemade ehk suhete peale juhtida, kuid isegi selliseid mulle tavapäraselt pingetpakkuvaid teemasid nagu tüdruku esimene suudlus ja esimene suhe suutis ta kuidagi kuivalt, ebaköitvalt ja fantaasiavaeselt serveerida. ja igasugu asjad hakkavad vaikselt häirima. üpris imelikud seejuures:

- märkan, et tal on püskilukk pooleldi lahti. olgu pealegi, tuli välja, et tal on mingid spetsteksad, kus on kaks püksilukku ja see välimine ei seisa eriti kinni. põhimõtteliselt ju kama ja tühiasi, aga... no ikkagi lahtise püksilukuga tüdruk, mai tea.

- istume lähestikku. märkan, et lisaks puudrikorrale on ta oma vistrikke hirmsasti mingi möksiga sisse mökerdand. noor tüdruk muidugi ja selles vanuses hormoonid hüppavadki sinna-tänna, eks see läheb mööda, nii et selles mõttes kama, aga... ega need mökerdatud vistrikud samas suurem asi vaatepilt ikkagi ei ole. kaugemalt on ta kena, aga lähemalt on kõik see värk näha, kusjuures minu meelest teeb see puudriga mökerdamine asja ainult hullemaks.

- tüdruk võtab meigikotist mingit huuleläiget vist. samal ajal võtan kogu ta meigikoti ja asun selle sisu tsekkima, aga meigikott on seest kuidagi must. kõik need ajapikku pudenenud puudrid ja möksid on sinna koti siseseintele omad jäljed jätnud ja võibolla peaks olema kama, aga... samas sellest mustast kotist ta võtab ju asju ning paneb endale näo peale ja huultele. ei tea, ei istu see määrdund meigikott mulle. mõtlesin, et meigikoti sorimisest tuleb lõbus vahepala, aga olen sunnitud selle hapu näoga talle hoopis kiiresti tagasi andma.

- tüdruk lamab pingil, pea on mul süles. ei ta ei pannud heast peast, ma ise pakkusin - ma ju ikka loodan veel, et see kõik on tühiasi. nüüd aga märkan, et peavõru on kuidagi kulunud ja lakk on maha tulnud. juuksed on ka vist eelmine hommik pestud ja mitte enam esimeses värskuastmes. peanahk ka kuidagi ketendab... ei ei, tuleb ikka niisama kõrvuti istuda nagu enne.

- istume jälle kõrvuti. üldiselt on selge, et kuna jutt on suudlemistest ja suhetest, siis ta oleks valmis seda suudlemise asja proovima küll (mitte et ta seda öelnud oleks, aga kõik märgid näitavad), samas... nüüd tuleb sealt suu poolt mingeid imelikke pahvakuid. no deem! ok, mul oli kunagi külas üks ilus tüdruk, vaatasime filmi, hoidsime käest kinni, aga jeerum mis pahvakuid tal suust tuli. no sõna otses mõttes ma ei hakka ütlemagi millist, teate isegi mis haisu. pärast tuli välja, et see oli ainult esimesel korral nii, sest ta oli hirmsasti närvis ja edaspidi oli kõik super. mõtlesin ka nüüd, et tegelt istub ta siin ju mingi esimest korda mingi võõra poisiga, ju on väike närv ja siis võib igast asju juhtuda, aga...

...aga kõik need asjad kokku, lihtsalt kuidagi lohakas ja räpakas mulje jäi ning seda oli minu jaoks siiski liiast. seega suudlemisesuuna asemel otsustasin võtta püstitõusmise ja "noh hakkame nüüd tagasi minema" suuna. edasist ma suurt ei mäleta. tüdruk lubas mulle mu kodulinnas külla tulla. "ahah, jajah. no eks siis näeb." võibolla.

3 kommentaari:

Kats. ütles ...

Ei veal Teil ikka :) Kuid terav silmanägemine tuleb siiski ikka kasuks ju ;)

L ütles ...

Nii nunnu bloog et kuku või pikali :D No hästi, pikali ei kuku, aga itsitan küll nii et kõht kõveras...

Anonüümne ütles ...

Hästi hea olustikukirjeldus

 
eXTReMe Tracker