10. juuni 2007

supermodell, liibukas ja uus tubakaseadus

kõigepealt veidi teemaväline sissejuhatus, aga ma ei saa mitte jätta väljendamata oma ülimat rõõmu seoses jõustunud tubakaseadusega. mõne päeva eest läksin kohe spetsiaalselt kolme erinevasse ööklubisse seda ilmaimet tsekkima. suitsuvaba ööklubi! suitsu sees kulutatud elu enam tagasi ei saa, aga hea seegi, et vähemalt nüüd ja edaspidi ei pea valima heade tuttavatega klubis kokkusaamise ja uute tutvuste loomise või enese mittemürgitamise ja kauemelamise vahel. see valik oli ikka üpris vastik.

ega selle kolmese klubiskäigu ajal midagi muud põnevat eriti juhtunudki, kui et esimeses ja kolmandas klubis ei tundnud minu vastu keegi huvi, teises klubis aga... no tont teab misvärk oli, aga esiteks tuli kohe mingi megailus modell mulle "high-faivi" lööma ja asus pärima, et kuidas elan ja mis teen. ma olin teda korra aasta tagasi näind ja mu enda teada polnud me isegi eriti tuttavad, aga seda ma pean ütlema, et ta on üks ilusamaid tütarlapsi, keda ma näinud olen, nii et ma ei jäänud selle vähese tutvuse üle väga pikalt juurdlema. nonii, seisis siis modell mu kõrval, katsus mind (jutu käigus st, stiilis "oh tead!" ja siis haarab käest või käsivarrest või siis paneb niisama käe mulle ümber ja toetub puusaga minu vastu) ja rääkis midagi, ma samal ajal vaikselt mõtlesin, et huvitav kumb meist nüüd pikem on.

järsku tuleb keegi selja tagant kallistama ja ennäe, üks mu tuttav lühemat kasvu tüdruk, kellega ma ausalt öeldes kah eriti tuttav ei ole, aga ükskord mitu aastat tagasi käisime mingil üritusel kahekesi käest kinni kuskil pimedas hiilimas ja siis veidi vähem aastaid tagasi tegime ühel teisel üritusel saali erinevatest nurkadest väikest silmamängu. aga kogu moos, sisuliselt selline tutvus oligi. a kuna meil oli ka nettipidi kogu aeg vahepeal selline väike flirt õhus olnud, siis minu jaoks oli ta ikkagi rohkem tuttav kui see supermodell ja nüüd siis oligi selline olukord, et ühel pool seisis see "kuku pikali kui ilus" tikk-kontsadel supermodell oma mojitoklaasiga ja tahtis muga rääkida ning teisel pool seises see lüheldane tossudes suht tavaline aga armas netiflirt oma siidriklaasiga ja tahtis rääkida. selge see, et nende jutud omavahel ei ühtinud mitte üks raas, aga mul pold erilist taipu ka seda olukorda kuidagi teisiti lahendada kui tutvustasin neid omavahel - kuigi juba tutvumisest oli näha, et kummalgi oli teineteisest jumala savi. üritasin nende omavahelist juttu ka kuidagi tagant kütta, et näe kui põnev, üks õpib ülikoolis ja teine on supermodell, a üldiselt sain aru, et see oli küll üks neist surnult sündinud tutvustest. õnneks nägin silmanurgast mingeid kolmandaid tütarlapsi ja siis sain kohe vabandada, et "oi näed, tuttavad, ma pean minema!". mul pole aimugi, mis neist kahest sai, aga tõenäoliselt lagunesid nad pärast poolesekundilist kumbki eri suunas üleõlavaatamist lihtsalt laiali.

klubis veel veidike ringi ujudes avastasin saalinurgas tantsu vihtumas kolmanda sebimise julia (tema kohta saab lugeda vanu sissekandeid siit ja siit). peaaegu kohe, kui meie pilgud kohtusid, lukustusime kiirelt ja ilma pikema jututa vastastikusesse liibukasse ja hõõrusime juba täiega, kui mulle järsku selgus, et julia on jumala konditsioonis ju. kaks sõbrantsi-valvurit olid tal ka läheduses patrullimas, aga needki kadusid peagi silmapiirilt. ju see on mingi naistevaheline värk, et antakse mõista: "ärge muretsege, see on õige mees, kõik on normis, võite rahulikult kaugeneda".

nonii, sõbrannad-valvurid jätsid vindise julia minu käte vahele, aga mul on see värk, et mina vindist naist eriti pikalt käsitleda ei taha. see ei tundu eetiliselt kuidagi õige. mis sest, et ma talle ka mittevindisest peast võin meeldida, aga juhul kui ma ise sama vindine ei ole, siis see pole ikkagi eriti õige. nii et kui mulle satub vindine naine, siis on mul kaks valikut - kas ennast kiirelt samasse konditisooni viia ja siis on kõik ok. või siis lasta kiirelt jalga. kuna ma aga pole eriline kõri, siis tavaliselt lõpeb asi kiire jalgalaskmisega ja nii ka seekord. enne seda võtsin vastastikusest hõõrutamisest veel viimast (kusjuures ka supermodell oli vahepeal mingi kutiga tantsuplatsile ujunud, tegi mu liibukatantsu peale selliseid kiitvaid "o-ho-hoo!" nägusid ja viskas jälle high-faivi), aga üsna pea pobisesin juliale midagi stiilis, et pean minema mojitot ostma ning kadusin koos laest lastava suitsupahvakuga.

mõne aja pärast asutasin ennast kolmandasse kluppi minema, aga siis mõtlesin, et ei, tuleb enne minekut korra veel ikka supermodelli tsekkida. ja ennäe, seal ta oligi - istus kaksiratsa mingi kuti süles, rinnad vastu tüübi sihverplaati, ise samal ajal mind lähemale viibates. "saa tuttavaks, see on minu kutt!". ahah:) tegelikult mul isegi ükski närv ei liikunud sees ja mingis mõttes mulle isegi meeldib mulle huvipakkuvate naiste boyfriendidega kiiresti sõbraks saada, sest igasugu boyfriendid, kui selliste naistega lähemalt tuttavakssaamise takistused number üks, on parem juba võimalikult eos neutraliseerida. nii ka nüüd - ajasin supermodelli ja ta poisiga mõnda aega veel mõnusalt mingit pulajuttu, aga siis oli tõesti aeg minema hakata. samal ajal pani modell mulle mitu korda nii jutu käigus kui ka lõpus südamele, et ma pean talle järgmine hommik orkutis mingi scrapi kirjutama ja et ma kindlasti ei unustaks (kusjuures ma ei saanud lõpuni aru, miks või mis teemal).

kolmandas klubis viitasid minu suureks kurvastuseks uuele tubakaseadusele üksnes seinal olevad suitsetamist keelamist sildid, kuid kogu maja oli siukest tossu täis nagu ei iial varem. ilmselt võeti vihaga viimast.

järgmine hommik vaatasin supermodelli okruti-profiili. "single". yeah whatever - no võibolla ongi, aga võibolla on lihtsalt unustanud muuta. üks mu ex ükskord pahandas, et ise käin juba uue tüdrukuga, aga orkutis olen ikka veel "single". ma siis pahandasin vastu, et mul targematki teha, kui kõiksugu ratedes-orkutites igasugu staatuseid edasi-tabasi jebida, iga kord kui mul mingid elumuutused juhtuvad toimuma.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palun kasuta lausete alguses suuri tähti, kohutavalt vastik on niimoodi lugeda.

Anonüümne ütles ...

kui see on osa stiilist, ei pea kasutama, nii et ära stressa. anonüümsele - kui ei meeldi, ära loe.

BBH ütles ...

Misasja- see on just cool kui ei kasutata. Niiet ära kuula seda ülemist venda ja jätka! :)

Anonüümne ütles ...

Kuidas sul nii palju (enam-vähem) tuttavaid neide on (kas siin on mängus aktiivne rate'i kasutamine)?

Maria ütles ...

ahh.. mis vahet seal on kas on suured algustähed või mitte. tean ühte blogijat kes põhimõtte pärast ei kasuta H tähte. no ja siis.
mina loen teksti ja ausalt öeldes ei päär amingit tähelepanus elle kuidas on kasutatud suurtähti, komasid ja õigekorja.
ainult siis jääb see kõik silma kui lugu on igav.
Ma pean jälle kiitma blogija head ladusat jutuvestmisoskust.

(Lisan su oma blogrolli)

CVS ütles ...

Iga loll kirjutab nii nagu ise tahab. Kui sulle ei meeldi siis ära loe ja koa kiirelt minema.

Anonüümne ütles ...

No nii .. nüüd olen ka mina see kes su sebimisi jälgib. tööpäevast mingi osa oli sisustatud :D väga vahva!

k.

Anonüümne ütles ...

Siis saaks nalja, kui su mõni sebitav siia satub ja aru saab, kes selle kõige taga on. :D

 
eXTReMe Tracker