18. jaan 2007

esimene sebimine (nastja) - aitab kah

nastja käis külas. nii nagu pidigi. alguses vaatasime temaatilist õppefilmi, kus üks 30-ndates playboy õpetas ühele oma 16-aastasele supikukest sugulasele, kuidas naisi sebida (juhul, kui keegi tunneb huvi, siis filmi nimi oli "Roger Dodger"). ma polnud ise filmi näinud ja arvasin, et äkki nastjal oleks sellest kasu, sest tema sebimisoskused olid ju suht nutused. film oli iseenesest huvitav, aga naise seisukohast kasutuskõlbulikku leidus seal siiski vähe.

rääkisin siis talle ise, et suhetes tuleb tasakaalu hoida. pole mõtet kuskile kõrgustesse ronida, ega ka väga lohisema jääda. võrdse vastastikuse huvi korral on asi ideaalne, aga kui üks armub ja läheb peast segi või vastupidi vajub sootuks ära, siis lendab asi uppi. mitte, et ma väidaks, et ta armunud on või oli (kuigi see asi on tal ikka suht piiripealne), aga ühe poole liigne entusiasm samal ajal kui teine pool alles mõtleb ja kaalub küll kasu ei too. järjepanu kirjutamine, kiitmine ja tänamine, piltide pühendamine ja väljakutsumine... tagatippu olid tal samal ajal jalas punaste südamekestega varvassokid. ükskõik mil moel ennast punastesse südamekestesse riietada enne noormehe juurde küllaminekut - no võiks ikka mõelda natuke:)

enamuse järgnevast ajast istusime voodi peal rätsepaistes praktiliselt ninad vastakuti ja nastja mind-vaatavate volks-volks silmade pupillid olid pidevalt tohutu suured. nii suured, nagu ta oleks laksu all olnud. aga kuuldavasti pidavat sugulise meeldimise/erutuse käigus ka pupillid paisuma, nii et ju see siis see oli. ka jutt keerles suudlemiste ja unistamiste ümber ning kõik oli nagu ideaalne, et keeled vastastikku kurku torgata, ent ometi ma ei teinud seda. füüsiline pool ütles, et ta on armas, tal on suured silmad, ta on just mõnusalt selline natuke pisem (sest endasuuruste mammutnaistega on mul alati natuke imelik), oma pisikese keha kohta tundusid tal olevat ebatavaliselt suured ja seda kutsuvamad rinnad (või siis mingi eriti tragi push-up rinnahoidja)... aga vaimne pool ütles, et mul on temaga igav. uurisin ta huvisid, unistusi, tegevusi, arvamusi - ja mitte midagi sealt ei tulnud, mis mind olulisel määral köitnud oleks.

või äkki peaks tõesti selle tundma-õppimise kuu peale saatma ja lihtsalt keele kurku lükkama? neetud, võibolla ka teda ei huvita see tutvumine mitte-üks-raas? samas mingi murdja ta ju ilmselgelt ei ole. pigem kardan seda, et ma võin ju isegi öelda, et nüüd suudleme niisama ja mingit värki ei ole, aga seepeale löövad tal ikka tunded üle pea kokku ja siis jama kui palju.

õnneks meestesebimise koha pealt selgus, et tal on siiski paar muud varianti kah. kuigi üks nendest tõmbas kahjuks iseendale just äsja vee peale - oli nimelt nastjat just eelmisel reedel välja kutsunud ja samal ajal kui nastja alles mõtles, et kas minna või mitte minna, prahvatas mees, et on temasse armunud. no palju õnne. nüüd ei taha nastja temast kuulda ega näha enam. on mõnel vastu aru.

teine kutt üritab nastjat sebida oma ex'ile mingit armukadedussteeni tegema. umbes et "ma tahan oma ex'i armukadedaks teha, lähme tema nina alla ja suudleme!". kusjuures nad ise polegi omavahel suudelnud veel. no on vast strateegiad. muide see ex on samal ajal ka nastja sõbranna. soovitasin tal sellistest kolmnurkadest eemale hoida, pärast hakkab see sõbranna teda veel vihkama. kui tahab suudelda, siis suudelgu nurga taga, aga mingite kuttide haledate suudlemisettekäänete tõttu pole küll mõtet endale jamasid kaela tõmmata.

nii et isegi kui ma selle esimese sebimise nüüd siinkohal lõppenuks loen, siis ula peale nastja ikka ei jää. mis on hea.

mis edasi? homme tuleb pille (kui tuleb), ülehomme aga... aeg vist kolmanda sebimise sissejuhatus teha.

1 kommentaar:

A ütles ...

Oleks ju võinud suudelda - äkki ta oleks ka selles osas järeleaitamist vajanud.

 
eXTReMe Tracker