4. jaan 2007

sissejuhatus ja tegelased

niisiis otsustasin blogima hakata ja teemaks väga konkreetselt: mina, naised ja sebimine.

nojah, sõna "sebimine" on muidugi suht totter ja kõlab nagu mingi pubekate praalimine, aga samas midagi paremat ka esimese hooga pähe ei tulnud.

ühesõnaga olen siin pikka aega vaba ja vallaline olnud ja mõtlesin, et sebiks äkki natuke. vallalisus ise on mul suisa abstinents olnud. mingi hetk tundus mingitel kohtingutel käia ja mingite tsikkidega juttu ajada, kes tegelikult absoluutselt pinget ei pakkunud, ikka õudsa ajaraiskamisena. pealegi elus on tohutus koguses muudki huvitavat, mida teha ja millega aega veeta. samas deem, ega hormoonide vastu naljalt ei saa ja mõnikord ikka taban end mõttelt, et "näe mul võiks ka keegi(d) olla". nii ma siis otsustasingi, et peaks siiski asja käsile võtma ning et asi huvitavam oleks, paneks asjade käigu ka blogina kirja.

pika vallalisuse vältel on mul suisa nimekiri tekkinud sobilikest sebimiskandidaatidest (ja-jaa, naerge-naerge). seda nimekirja ma siin ümber trükkima ei hakka, aga lühidalt jaguneb see nimekiri kolmeks: need, keda mina tahaks sebida, need, kes mind tahavad sebida ja need, kellega meil huvi tundub vastastikune olevat. parim variant oleks muidugi sellele vastastikuse huvi nimekirjale keskenduda, aga see on õnnetul kombel kangesti lühike. lihtsaim variant oleks loomulikult see "nemad tahavad mind" nimekiri ette võtta ja loota, et mõne suhtes ka minul lõpuks huvi tekib, aga see oleks kuidagi... nukker. kõige ürgmehelikum oleks ilmselt tegeleda "mina tahan neid" nimekirjaga, et sealt siis "vallutada" ja ennast ilge härjana tunda.

kuldse kesktee, tasakaalu ja harmoonia austajana (mõnikord tuntud ka "otsustusvõimetuse" nime all) võtaks ilmselt igaühest natuke ja vaataks kuidas läheb.

milline on siis reaalne plaan? väga lihtne. võtta nimekirjast tüdruk ette, teha juttu (msn'is, orkutis, maili teel, kusiganes), orgunnida kokkusaamine, vaadata mis inimene on, proovida kas suudelda oskab (kusjuures ma ise eriti ei oska, aga ma teesklen nagu oskaks), kui suudlemine sujub, siis ilmselt astuda õhtu lõpus minu poolt läbi, suudelda veel natuke noja eks siis näeb. kindlasti pole minu eesmärk kedagi voodisse ajada ja ma ei otsi endale ka mingit girlfriendi. mida ma siis tahan? vallalisuse jooksul tekkinud nimekirjast võiks lihtsalt mõned sõbralikud ja lähedased naistutvused sirguda. miski pole muidugi välistatud - äkki tekib girlfriend? kuigi ei kujuta ennast mingis suhtes ausalt öeldes ette. suhte jaoks pole aega ja pole ka huvi. lihtsalt võiks vahest olla keegi, kellega juttu ajada ja asju arutada, kui ta nupukas on ja kellega kallistada ja musitada, kui ta pandav on.

ega ma peale nupukate ja pandavate tegelaste kedagi niikuinii eriti jutule ei võta. pandavus selgub pealevaatamise põhjal ning nupukus selgub vestluse käigus, nii et ega siin suurt muud muret olegi, kui pandavatega vestlus organiseerida ja eks siis näeb, mis edasi saab.

4 kommentaari:

loudspeaker ütles ...

niih, võtab koha sisse... tundub, et siin läheb põnevaks:D

fotojaht ütles ...

ja jaa ,no ega ma ise ikke musitada ei oska, aga noh mängime, et oskan....:D :D

ma jään vist huviga lugema, kes välja valitakse, kes on see keda kroonitakse ( ise hoian kõrvaltänavasse :D)

Mia ütles ...

Tere!

Sattusin juhuslikuly su blogile ja tekkis küsimus: kust sa tead, et sa suudelda ei oska?

Sest mina ise olen küll nii ego või lihtsalt enesekindel, et kui asi ei klapi, arvan pigem, et teine teeb midagi valesti, aga õnneks seda eriti tihti ei juhtu.

Maria ütles ...

Päris mõnus port head lugemist ;)
Jätka samas vaimus.
Ma igatahes loen mõnuga.

 
eXTReMe Tracker