15. jaan 2007

teine sebimine (pille) - look who's back?

jõudsin pille juba mõttes maha kanda, kui paar päeva hiljem hüppas taas msn'i aken lahti. no mingi huvi tal järelikult ikka on, sest akna-lahti-võtu-initsatiiv on puhtalt temapoolne. küsis, kuidas mul siis "poisteõhtu" läks ka. bluffisin midagi sellest, et oli "hullult äge" olnud ja küsisin kähku, kuidas temal läks. ta jõi sõbrannadega vahuveini, oli ööklubis kuni sulgemiseni, koduteel võttis mingi tuttava auto nad koos sõbrannaga rajalt maha ja pärast seda olevat pidu veel hommikul 11'ni kestnud. hullumajand - on vast võhma mõnedel:)

et inimesest mingit aimu saada, uurisin veel, et mida talle üldse teha meeldib. põhiliselt meeldivat talle pidutseda, mugavaid riideid kanda, ennast koos sõpradega vabalt tunda, rämpstoitu süüa ja televiisorit vaadata. ühesõnaga kaasaegne hedonism:) kuigi jah ausalt öeldes loetelu "ööklubid, riided, peod, rämpstoit, televiisor" teeb mind veidi skeptiliseks, aga püüan siiski avatud meelt säilitada, sest kunagi ei või teada, esmamulje võib ju alati petlik olla.

televiisorijutuga seoses küsis pille mu käest ootamatult, et kas ma "saag 3" filmi olen näinud? üldiselt üritan õudukaid vältida, sest milleks ilmaasjata oma psüühikat traumeerida ja ühtlasi polnud ma muidugi ka seda uusimat saefilmi näinud. seejärel asus pille uurima, et millega ma üldse tegelen, aga nüüd ma asusin juba vaikselt põiklema, sest mul polnud mingit huvi ühe võõra tütarlapse uudishimu msn'i kaudu rahuldama hakata. keerutasingi siis midagi sellist kokku, et asi pole selles, nagu ma ei tahaks endast rääkida, aga need pole enam msn'i teemad. oli see siis nüüd vihje või mitte, kuid nähtavasti tegi pille oma peas kiire arvutuse ja jõudis tulemusele: "äkki ma tulen koos selle saag 3 filmiga sinu poole ja siis räägime?".

noo... las ma nüüd mõtlen natuke... ah no olgu pealegi siis:) väikese graafikusobitamise tulemusena leppisime kokku neljapäevas. ega ma sellest verisest saefilmist muidugi eriti huvitatud ei ole (ja kui üldse koos mõne tütarlapsega mingit filmi vaadata, siis pigem romantikat või sekskomöödiat), kuid kui seda pakub minu pandavusekriteeriumeid mitte ainult täitev, vaid ka ületav tütarlaps, kes toob filmi ise kohale, siis... no võib ju proovida:) jääb ainult loota, et ka vestlus mingi positiivse tulemi annab, sest nagu öeldud, tühipaljast pandavusest minu jaoks siiski ei piisa. eksnäis.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Soovitan sul igaksjuhuks selle sae ennem ära vaadata, siis äkki suudad oma emotsioone teistkordsel vaatamisel paremini talitseda...

naistesebija ütles ...

mis see on nii õudne või? või mis emotsioone?

Anonüümne ütles ...

eks oma silm on kuningas, aga http://ajaviide.delfi.ee/archive/article.php?id=14218794

naistesebija ütles ...

ahso see, et inimesed õudusfilmi ajal saalis minestavad ja rabandusi saavad, neid jutte fabritseeriti filmide üleshaipimiseks juba viiekümnendatel:) esimest ja teist saagi olen tegelikult isegi näinud, soolikate-lennutamine nagu soolikate-lennutamine ikka. iseasi kui pille kangesti kartma hakkab ja mulle sülle poeb, siis on küll broo! kuigi noh, vaevalt ilmselt.

Anonüümne ütles ...

No igaljuhul edu sulle!

Mari ütles ...

ei ole seal filmis midagi nii hirmsat, et emotsioonid üle keeksid..mõni tsikk muidugi kindlasti karjatab ja ehk poeb põue ;)

 
eXTReMe Tracker