10. jaan 2007

teine sebimine (pille) - pidur peale ja kokkuvõte

nonii, helistasin pillele kell kolm ja andsin teada, et "mul pole ikka aega linna tulla". tegelikult ma lihtsalt ei viitsinud eriti. pealegi on hea, kui ta ei arva, et ma keel ripakil ta järgi mööda linna lippan.

edasise osas andsin teada, et davai võtku õhtupoole siis sõbranna kaasa, kui ise tahab ja kui too tahab ja kui ikkagi siiakanti tulemas. ühesõnaga andsin alla, sest üldiselt sõbrannade kaasavõtmine ei tõota head. aga et ta ei arvaks, et ma siin niisama ehku peale õhku rippuma jään, siis ütlesin, et andku ka sel juhul kindlasti teada, kui tulemata jätab.

ega ma väga ei imestanudki, kui mõne tunni pärast saabus sms, et tal toimub naistekas, sõbrannad saavad kõik kokku ja ta "kahjuks" kohe kuidagi täna ei jõua. raskesti kättesaadavat ta nüüd vaevalt mängib. oleks ta huvitatud, saadaks ta mingi "naisteka" kus-kuuskümmend ja oleks kõpsti kohal. aga fakt on ka see, et tegelikult oleme me teineteise jaoks suvakad, nii et mis siin ikka tahta.

ma ei jäänud ka muidugi vastust võlgu, andsin sms'iga kiirelt teada, et "väga hea, sobib hästi, mind ka sõber kutsus enda poole, tuleb poistekas, tervita sõbrantse". tühja mind sõber kutsus, istun siin kodus ja toimetan niisama vaikselt, aga et ta ei arvaks, et ma nüüd nukrutsedes kuskile pöialt imema jäin.

teise sebimise võib põhimõtteliselt maha kanda. ega siin mingit sebimist väga olnudki, ta ütles "tsau mis teed", ma ütlesin "tsau tule siia", ta ütles "tsau ma lähen naistekale". ühesõnaga tsau siis.

esimese sebimise nastja andis mulle juba varmalt teada, et talle sobiks minuga kokkusaamiseks kõik õhtud välja arvatud teisipäev... ja veel mingi päev oli. see entusiasm teeb natuke ettevaatlikuks. peaks võibolla nimekirjast hoopis kolmanda sebimise välja vaatama.

1 kommentaar:

A ütles ...

No sees sinu vastus oli ju päris vaimukas, aga kas tema ka sellest niimoodi aru sai...

Koju ei ole mõtet kohe kutsuda, kui sa teda endaga harjutanud ei ole, sest kes teab, mis maniakk sa oled.

Proovi paari päeva/nädala pärast uuesti sebida.

 
eXTReMe Tracker